Neler Yeni

Çözüldü✓ Rufus ile windows yazdırmaya çalıştıgımda hata alıyorum

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
haiko haikoloji
e ama flash bellek biçimlendirdiğimde FAT32 olarak biçimlendirdim bunu içine atmadan önce NTFS olarak biçimlendirmem lazım değilmi
Daha önceden Fat32 olarak mı yazdırmaya çalışıyordunuz. O da yanlış. NTFS olacak. Fat32 tarihe karıştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rwonz
Daha önceden Fat32 olarak mı yazdırmaya çalışıyordunuz. O da yanlış. NTFS olacak. Fat32 tarihe karıştı.
bide şöyle bi sorunum var hocam ben bunu flash ın ıcıne aktardımda bu uefi olarakmı aktarıldı yoksa mbr csm olarakmı ana kartım uefi desteklemiyor galiba da

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rwonz

Ekler

• IMG_20240907_012131.jpg
    IMG_20240907_012131.jpg
    120.6 KB · Hit: 14

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,480
İsim
Mehmet Aslan
merhabalar öncelikle hatadan bahsediyim windows u rufus ile usb ye yazdırmaya çalıştıgımda şı hatayı alıyorum ve başarısız diyip olmuyor ne yaptıysam çözemedim 3 farkı flash bellek denedim ama nafile hata yine aynı her turlu yazdırmayı denedım mbr de olmuyor gpt de nasıl çözebilirim ?
güvenlik duvarını kapat

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
haiko haikoloji
Sana başka bir yöntem söyleyeceğim. Önce kendim deniyorum. Flash disk yedeklemesi yapıyorum şu an. Bekleyebilirsen biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rwonz
a bir yöntem söyleyeceğim. Önce kendim deniyorum. Flash disk yedeklemesi yapıyorum şu an. Bekleyebilirsen biraz
Sana başka bir yöntem söyleyeceğim. Önce kendim deniyorum. Flash disk yedeklemesi yapıyorum şu an. Bekleyebilirsen biraz
tamamdır beklıyorum emre hocam bi öneri sundu dırekt win 11 media aracı ile iso olarak yazdır dedı flash a biçimlendirp ilk onu deneyecegım bedne o sırada

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
haiko haikoloji
tamamdır beklıyorum emre hocam bi öneri sundu dırekt win 11 media aracı ile iso olarak yazdır dedı flash a biçimlendirp ilk onu deneyecegım bedne o sırada
Atlas OS kullandığını söylemiş miydin

Top Bottom