EvetİSO dosyasını sağ tıklayıp bağla diyip içindekinleri kopyalayıp flash blleğe mı atıcam şimdi anladıgım kadarıyla
EvetİSO dosyasını sağ tıklayıp bağla diyip içindekinleri kopyalayıp flash blleğe mı atıcam şimdi anladıgım kadarıyla
e ama flash bellek biçimlendirdiğimde FAT32 olarak biçimlendirdim bunu içine atmadan önce NTFS olarak biçimlendirmem lazım değilmi
Daha önceden Fat32 olarak mı yazdırmaya çalışıyordunuz. O da yanlış. NTFS olacak. Fat32 tarihe karıştı.e ama flash bellek biçimlendirdiğimde FAT32 olarak biçimlendirdim bunu içine atmadan önce NTFS olarak biçimlendirmem lazım değilmi
hayır ntfs olarakDaha önceden Fat32 olarak mı yazdırmaya çalışıyordunuz. O da yanlış. NTFS olacak. Fat32 tarihe karıştı.
Rufus ile NTFS olarak biçimlendirin.e ama flash bellek biçimlendirdiğimde FAT32 olarak biçimlendirdim bunu içine atmadan önce NTFS olarak biçimlendirmem lazım değilmi
bide şöyle bi sorunum var hocam ben bunu flash ın ıcıne aktardımda bu uefi olarakmı aktarıldı yoksa mbr csm olarakmı ana kartım uefi desteklemiyor galiba daDaha önceden Fat32 olarak mı yazdırmaya çalışıyordunuz. O da yanlış. NTFS olacak. Fat32 tarihe karıştı.
mbrbide şöyle bi sorunum var hocam ben bunu flash ın ıcıne aktardımda bu uefi olarakmı aktarıldı yoksa mbr csm olarakmı ana kartım uefi desteklemiyor galiba da
güvenlik duvarını kapatmerhabalar öncelikle hatadan bahsediyim windows u rufus ile usb ye yazdırmaya çalıştıgımda şı hatayı alıyorum ve başarısız diyip olmuyor ne yaptıysam çözemedim 3 farkı flash bellek denedim ama nafile hata yine aynı her turlu yazdırmayı denedım mbr de olmuyor gpt de nasıl çözebilirim ?
kapalı şuan zatengüvenlik duvarını kapat
a bir yöntem söyleyeceğim. Önce kendim deniyorum. Flash disk yedeklemesi yapıyorum şu an. Bekleyebilirsen biraz
tamamdır beklıyorum emre hocam bi öneri sundu dırekt win 11 media aracı ile iso olarak yazdır dedı flash a biçimlendirp ilk onu deneyecegım bedne o sıradaSana başka bir yöntem söyleyeceğim. Önce kendim deniyorum. Flash disk yedeklemesi yapıyorum şu an. Bekleyebilirsen biraz
Atlas OS kullandığını söylemiş miydintamamdır beklıyorum emre hocam bi öneri sundu dırekt win 11 media aracı ile iso olarak yazdır dedı flash a biçimlendirp ilk onu deneyecegım bedne o sırada