Arama sonuçları: *

1. Ysfgms

Çözüldü✓ Itopyadan yeni aldığım sistemde ekran bozulmaları oluyo

Muhtemelen driver sorunu. Biraz zamana ihtiyacı var gibi görünüyor. Aradan biraz zaman geçtiğinde güncellemeler ile toparlarlar diye düşünüyorum.
  2. Ysfgms

İtopya Garanti Servis

Servise bizzat kendin bilgisayar ile gidip senin yanında test etmelerini rica edebilirsin. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
  3. Ysfgms

Ekran Kararıyor Fanlar %100 çalışıyor

Bu sorunlar genelde amd kartlarda oluyor. Nvidia'da böyle sorun yaşayanı ilk defa gördüm :D
  4. Ysfgms

Fps drop yiyorum[Rust]

Hocam rust çok bozuk bir oyun. Yani sistem ile alakası yok drop yemenizin. Bende imzamdaki sistem ile rustta drop yiyorum.
  5. Ysfgms

RX 5600X RX 6800 Darboğaz Sorunu

Hocam 2k monitör alın. O ekran kartının hakkı 2k dır. 1080p için bu ekran kartları çok güçlü. İster istemez çoğu işlemci ile (özellikle işlemci ağırlıklı oyunlarda) darboğaz yapacaktır. Mesela bende r5 5600 ve 6700 xt kullanıyorum. İşlemci ağırlıklı oyunlarda darboğaz yaşıyorum 1080pde. O yüzden...
  6. Ysfgms

Çözüldü✓ ryzen5 2600x işlemcmi aşağıdaki belirtiğim ekran kartı ile tam kullanablirmyim

Oyun oynayacaksanız işlemciniz ekran kartını tam performans çalıştıracaktır.
  7. Ysfgms

EKRANA SİYAH BİR ŞEYLER OLUYOR!

Evet amd artık eski amd değil. Güzel iş yapmaya başladı artık.
  8. Ysfgms

Ben fanboy değilim yanlış anlaşılmasın :D amd kullanıyorum şuan zaten. Ama geçmişte 1070 kullanmıştım. Ne yalan söyleyeyim taş gibiydi. Hiç sorun yaşamamıştım.
  9. Ysfgms

mouse oynatınca coin while oluyor.

Evet çok can sıkıcı. Bu sorun normalleşti. Olmaması gerekiyor aslında ama işte. Aldığınız yere söyleyin değişim yapıyorlar sanırım. Garantiye girmiyor diye biliyorum. Ama yeni aldığınız için değişim yaparlar.
  10. Ysfgms

RTX 4060 olduğunu görene kadar amd kart olduğunu düşünüyordum. Nvidia'da böyle sorunalr oluyormuymuş :D
  11. Ysfgms

Satarkende sıkıntı olmuyor pek hocam. ben rahatlıkla sattım. Artık çoğu ekran kartında olduğu için insanlarda alıştı.
  12. Ysfgms

Çözümü ne yazık ki yok. Bu zamana kadar elime 3 farklı ekran kartı geçti. AMD-Nvidia iki taraftanda. Hepsinde coil wine vardı. Benim şanssızlığım heralde. Alıştım artık :D Hepsindede farklı şekilde ses çıkıyordu. Birinde oyuna girince. Birinde Masaüstünde oluyordu oyuna girince olmuyordu...
  13. Ysfgms

Aynı sorun bende de var. Kullanıyorum öyle alıştım artık :)
  14. Ysfgms

Bilgisayar düşük fps sorunu

Güç kaynağınız fazla bile gelir bu sisteme. İşlemcinin soğutucusu falan tam oturmamış olabilir. Sıcaklıklar ne alemde 7-8 fps alırken.
  15. Ysfgms

Bilgisayar düşük fps sorunu

Çok garip güç kaynağınız ve ramleriniz nedir ?
  16. Ysfgms

işlemci ve soğutucu için uyumlu mu? sorusu sorcam

Evet uyumlular. 13400f için se 214 xt yeterli olacaktır. Sıvı soğutma masrafına hiç gerek yok bence. 1703280263 Hatta id cooling yerine bunu alabilirsiniz. 800 TL'ye bir daha bulunmaz. 5 bakır borulu. Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl...
  17. Ysfgms

%100 cpu i3 12100f rtx 3050 yi besliyemiyor

Normal hocam işlemciye yük biniyor anlık. Her yaptığınız işlemde işlemci aniden ısınır tekrar soğur. Gayet doğal bir şey bu. 1703192523 Bendede aynı işlemciden var. Bende masaüstünde chrome açtığımda veya bir şey açtığımda anlık fan sesi duyuyorum. İşlemci ısınıp tekrar soğuyor normal yani.
  18. Ysfgms

Voltajdan anlamıyorum ama ondan olacağını sanmıyorum.
  19. Ysfgms

Mümkünse 144hz olsun. Ve görüntüyü ya Display porttan yada hdmi dan dönüştürücüz alın.
Top Bottom