Arama sonuçları: *

1. YusufTheBolt

Bu işlemci alınır mı?

Alabileceğin en mantıkl 7700k olur ama onun içinde ekran kartınıda yükseltmen gerekir. Bu ekran kartı ile işlemci yükseltmek pek mantıklı olmaz. İşlemci ekrna kartı derken komple kasayı değiştirsen daha iyi.
  2. YusufTheBolt

PC klavye görmüyor......

Başka öneri ne hocam önce klavyeyi başka bir cihazda deneyeceksin ki sorunun klavyede mi pc demi olduğu anlaşılacak ondan sonra soruna göre çözüm yoluna gidilecek.
  3. YusufTheBolt

Hz sorunu monitörüm 240 hz

Baktım da kutu içeriğinden DP çıkmıyormuş herkes de şikayetçi bu konudan. 240hz monitör satıp içine DP kablosu koymayan koca yürekli Casper...
  4. YusufTheBolt

Çözüldü✓ Sıvı soğutmalı PC kurulumu 1500 TL ?

?????? NE ???? Aşırı yüksek fiyat. Güvenilir? Kesinlikle değil. Toplasan 30dk almıyacak bir işlem için 1500tl???
  5. YusufTheBolt

Çözüldü✓ 3080Ti FurMark test sonuçları. Alınır mı?

Pahalı. Fan yüksek. Isı limitte.
  6. YusufTheBolt

Çözüldü✓ 3080Ti Furmark Test Sonuçları Alınır mı ?

3 ayda kart blok açtırmaz yalan söylüyor. Pahalı uzak dur.
  7. YusufTheBolt

Bilgisayarsız format USB'si nasıl hazırlanır?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mixapplications.iso2usb&hl=tr&gl=US&pli=1 1702086374
  8. YusufTheBolt

Elektrikli cihazlar için hava üfleyici

Tahminen bu tarz bir şey istiyorsunuz. Bende bundan istiyorum bir tane klavye temilemesi zevkli oluyor.
  9. YusufTheBolt

Elektrikli cihazlar için hava üfleyici

Bende bu var https://www.n11.com/urun/banco-bn-5-elektrikli-bilgisayar-temizleme-hava-ufleme-7269644?magaza=morponi 1 sene önce sarı siteden 150 TL'ye ikinci el almıştım hala çılışıyor. Öncelikle şunu unutma fanların orayı temizlerken fanları elinle tut dönmesinler yok pcye zarar verir psudan...
  10. YusufTheBolt

Çözüldü✓ 3080 Ti Furmark sonuçları. Alınır mı?

Fiyat? 1701951132 Ayrıca galiba silent modda bios onu birde P ye çekip test edin.
  11. YusufTheBolt

Ryzen 9 5900x nzxt kraken elite 360 RGB 80 85 derece aliyorum

Hocam 5900x kullanan arkadaşıma sordum ml240L 240mm soğutucu kullanıyor cpu-z stress testinde maks 77-78 derece boşta 44-47 derece. Bence soğutucuda bir problem var.
  12. YusufTheBolt

Ekranımda yatay çizgiler çıkıyor.

MSİ Afterburner ile OC yaparken ekran kartını yakanlar derneğine hoş geldiniz. Sizi yetkili teselli edicimiz @Kürşat Kütükçü ile tanıştırayım.
  13. YusufTheBolt

isdone.dll hatası çözümü

https://www.oyunindir.vip/genel/isdone-dll-ve-unarc-dll-hata-cozumu.html
  14. YusufTheBolt

🚨Xbox kolu bilgisayara bağlanmıyor

Hocam bugüne kadar xbox kolu kadar pcde direk çalışan gamepad kullanmadım. Bence ya üründe bir sorun var yada siz usb ile ilk taktığınızda arka planda basic driver yüklenmeden usbyi çıkardığınız için aygıt güvenli kaldırmada kaldı.
  15. YusufTheBolt

BTC B250B Anakart ile RAM Overclock

İncelemek değil de bir eline alıp bakıp bunda niye bu kadar pci girişi var demedin mi?
  16. YusufTheBolt

RTX 3050 sistemde Valorant oynarken anlık GPU düşüşü

Arkadaşında böyle bir problemi vardı powerı değiştirince düzeldi power markası ne?
  17. YusufTheBolt

G29 iade surecini baslatmak istiyorum, yardim

Hocam fiziksel temas ile aşınma oluşturabilecek ürünler tekrar satışa uygun olmadığı için ürün arızası ve üretim hatası dışında iade kabul edilmemektedir. Ayrıca biraz kazıklanmışsınız.
  18. YusufTheBolt

İtopya haksız rezilliği

Yanlış anlamayın para sizin paranız ama arada 40 hatta neredeyse 45kya yakın bir fark var ve hiçbir blok - soğutma - görsel yapı bu paranın karşılığını veremez. Bütçe konusunda sıkıntınızın olmaması gidip bir ürünün muadil yapısına iki katını vermeyi mantıklı kılmaz. Arkadaşlar bu konu hakkında...
Top Bottom