Neler Yeni

G29 iade surecini baslatmak istiyorum, yardim

Memo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet ersoy
Migrosda ay başında ki indirim ile 12.300 tl ye g29 aldim. İade için, iade koşullarında kutunun açılmamış olması gerektiği yazıyor. Bu kişisel ürün kategorisinde değil ben bu ürünü iade etmek istiyorum. Süreci başlatırken herhangi bir sorun yaşarsam (iade sürecini başlatmama durumu) ne yapmam gerekiyor acaba. Üründe sorun yok ama okadar heves edip aldim kullandım 5 6 günde sıktı , ets 2 , forza 5 , asetto corsa , nfs , forza motosportta oynadım pek sardiramadim.

Can...

80+ Platinum
Migrosda ay başında ki indirim ile 12.300 TL ye g29 aldim. İade için, iade koşullarında kutunun açılmamış olması gerektiği yazıyor. Bu kişisel ürün kategorisinde değil ben bu ürünü iade etmek istiyorum. Süreci başlatırken herhangi bir sorun yaşarsam (iade sürecini başlatmama durumu) ne yapmam gerekiyor acaba. Üründe sorun yok ama okadar heves edip aldim kullandım 5 6 günde sıktı , ets 2 , forza 5 , asetto corsa , nfs , forza motosportta oynadım pek sardiramadim.
İnternetten almadıysan iade alacaklarını sanmıyorum birde bende almayı düşünüyorum sıkar mı acaba diye düşünüyorum :D halbuki çok severim ets forza falan

Memo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet ersoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetten almadıysan iade alacaklarını sanmıyorum birde bende almayı düşünüyorum sıkar mı acaba diye düşünüyorum :D halbuki çok severim ets forza falan
Mobil uygulamasından aldim.
Knk eğer arkadaş çevren varsa konvoy vs yaparak belki sarar ama emin ol hergun gireceğini sanmıyorum ya. Forza bile çok sarmadı, bide alışması da zor forza da zor da her yarısı kazanırken direksiyon ile orta zorlukta bile kazanmak zor. Araba kontrolüne alışmak zor . Eğer iade edemessem bide w2c var ralli oyunu onu oynarım. Ets de maden ocağından derse alınca toprak yolda daha zevkli sürmesi ama asfalta hemen gidiyorsun zaten. Titreşim kalitesi güzel. Ama köye sürekli giden biri olarak toprak yolda araba sürdüğüm için aynı hissiyatı vermiyor öyle sadece titriyor gibi geliyor bana sana belki daha farklı gelir bilmiyorum. Güzel ama genel olarak sadece ben sardiramadim

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Knk eğer arkadaş çevren varsa konvoy vs yaparak belki sarar ama emin ol hergun gireceğini sanmıyorum ya. Forza bile çok sarmadı, bide alışması da zor forza da zor da her yarısı kazanırken direksiyon ile orta zorlukta bile kazanmak zor. Araba kontrolüne alışmak zor . Eğer iade edemessem bide w2c var ralli oyunu onu oynarım. Ets de maden ocağından derse alınca toprak yolda daha zevkli sürmesi ama asfalta hemen gidiyorsun zaten. Titreşim kalitesi güzel. Ama köye sürekli giden biri olarak toprak yolda araba sürdüğüm için aynı hissiyatı vermiyor öyle sadece titriyor gibi geliyor bana sana belki daha farklı gelir bilmiyorum. Güzel ama genel olarak sadece ben sardiramadim
Hocam fiziksel temas ile aşınma oluşturabilecek ürünler tekrar satışa uygun olmadığı için ürün arızası ve üretim hatası dışında iade kabul edilmemektedir. Ayrıca biraz kazıklanmışsınız.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,600
İsim
Cengiz
Migrosda ay başında ki indirim ile 12.300 TL ye g29 aldim. İade için, iade koşullarında kutunun açılmamış olması gerektiği yazıyor. Bu kişisel ürün kategorisinde değil ben bu ürünü iade etmek istiyorum. Süreci başlatırken herhangi bir sorun yaşarsam (iade sürecini başlatmama durumu) ne yapmam gerekiyor acaba. Üründe sorun yok ama okadar heves edip aldim kullandım 5 6 günde sıktı , ets 2 , forza 5 , asetto corsa , nfs , forza motosportta oynadım pek sardiramadim.
En Kötü THH Başvur Ama 14 Gün Geçtiyse Git Sat Sahibinden De Yeni Alındı Beğenmedim

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
Katılıyorum. Eğer arkadaş çevren buna uygun değilse sarmiyo. Olsa bile bu iş hafta ayda 1 girelim 3-4 saat tır sur , yarış yap işi. Her gün oynanacak bir şey değil. Bende de var direksiyon seti farklı markanin 1 yıldır duruyo ellemedim.

Memo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet ersoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam fiziksel temas ile aşınma oluşturabilecek ürünler tekrar satışa uygun olmadığı için ürün arızası ve üretim hatası dışında iade kabul edilmemektedir. Ayrıca biraz kazıklanmışsınız.
Neden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vitessiz modeller 11k onu biliyorum ama vitesli alırsanız en uygun fiyata aldim 12.300 e , şuan en ucuz 12.799

Top Bottom