Arama sonuçları: *

1. Y

Televizyonum bilgisayara hdmı ile bağlanmıyor

1760 x 990 yaptım aynı gelmiyor
  2. Y

yardımcı olabilecek var mı ?
  3. Y

Arkadaşlar merhaba Vestel 50ua9520 model android TV kullanmaktayım ekran kartım 6650 XT. Televizyon 3 hafta kadar önce elime ulaştı 1 hafta yansıtarak kullandim 2 haftadır bilgisayarım bağlı olmadığı için kullanmadım dün aynı hdmı kablosu ile bağladım fakat bağlanmıyor harici sistem görünmüyor...
  4. Y

Bilgisayara Kurulan Oyunu Sildiğimizde Yüklenmiş Olduğu Belli Olur mu?

Bildiğim kadarıyla söyleyeyim diğer arkadaşlarda söylesinler. Bilgisayarına kurulu imaj özel VPN gibi sistem varsa belli olur diye biliyorum fakat yoksa belli olmaz. En kötü işten çıkmadan belirli bir süre önce bilgisayarını formatlat. Ama tekrar söylüyorum bildiğim kadarıyla bu şekilde
  5. Y

Bilgisayara Kurulan Oyunu Sildiğimizde Yüklenmiş Olduğu Belli Olur mu?

Şirketin kurmuş olduğu bilgisayar üzerinden çalışıyorsan sakin indirme üst yönetime bilgi gider sicilin exin felan birşeyden bulunursun yaşadım biliyorum. Tutanak sebebi iş fesih hakkıda bulunuyor
  6. Y

6650 xt ryzen 5500 FPS sorunu

Evet kurulu hocam yani GTA çokta önemli değil ama cyberpunk sıkıntı çıkarıyor
  7. Y

6650 xt ryzen 5500 FPS sorunu

Arkadaşlar selam. 6650 XT ve ryzen 5500le cyberpunkta 30 FPS alıyorum tane test videolarında 100e kadar alabiliyorlar. GTA 5 te 60 FPS cs go da ortalama 200 fps alıyorum. Yüksek ihtimal ayarlarlarda bir sorun var bu konuda yardımcı olur musunuz ?
  8. Y

Uzun süre bilgisayarı açmamak

Eyvallah hocam 😂
  9. Y

Uzun süre bilgisayarı açmamak

Arkadaşlar merhaba, Ortalama 2 aydır bilgisayarın hiç bir şekilde açılmadı daha doğrusu çalıştırmadım. Bu bilgisayarda bir sorun yaratır mı veya açtığım zaman ne yapmam gerekir ?
Top Bottom