Neler Yeni

Bilgisayara Kurulan Oyunu Sildiğimizde Yüklenmiş Olduğu Belli Olur mu?

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Şirketin bilgisayarı var. Oyun yüklemek istiyorum. Bilgisayarı teslime edeceğim zaman oyunu silsem de daha önce yüklemiş olduğum belli olur mu?

Yusufcuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
Şirketin kurmuş olduğu bilgisayar üzerinden çalışıyorsan sakin indirme üst yönetime bilgi gider sicilin exin felan birşeyden bulunursun yaşadım biliyorum. Tutanak sebebi iş fesih hakkıda bulunuyor

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şirketin kurmuş olduğu bilgisayar üzerinden çalışıyorsan sakin indirme üst yönetime bilgi gider sicilin exin felan birşeyden bulunursun yaşadım biliyorum. Tutanak sebebi iş fesih hakkıda bulunuyor
Öyle bilgi gidecek bir şey yokta sadece yükleyip silindiği belli olur mu?

Yusufcuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
Bildiğim kadarıyla söyleyeyim diğer arkadaşlarda söylesinler. Bilgisayarına kurulu imaj özel VPN gibi sistem varsa belli olur diye biliyorum fakat yoksa belli olmaz. En kötü işten çıkmadan belirli bir süre önce bilgisayarını formatlat. Ama tekrar söylüyorum bildiğim kadarıyla bu şekilde

hopecrash

80+ Bronze
ne kadar kurumsal bir yerde çalıştığına bağlı olarak bilgisayar üzerinde yaptığın her işlemi görebilirler. düzgün install ve uninstall yaparsan başına dert açacağını sanmıyorum.

TahinPekmez

80+ Silver
Belgelerim de Save kalıntısı olabilir. Windows old. Boş klasör kalabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizde usb bile soksan anında bilgi işlem
Depene biner

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne kadar kurumsal bir yerde çalıştığına bağlı olarak bilgisayar üzerinde yaptığın her işlemi görebilirler. düzgün install ve uninstall yaparsan başına dert açacağını sanmıyorum.
Çok kurumsal bir yer değil. Normal zamanda inceleme gibi bir şey olmuyor. Olası bir bilgisayarı geri verme durumunda olur mu olmaz mı işte sorun o.

Bildiğim kadarıyla söyleyeyim diğer arkadaşlarda söylesinler. Bilgisayarına kurulu imaj özel VPN gibi sistem varsa belli olur diye biliyorum fakat yoksa belli olmaz. En kötü işten çıkmadan belirli bir süre önce bilgisayarını formatlat. Ama tekrar söylüyorum bildiğim kadarıyla bu şekilde
Anladım hocam teşekkür ederim 🙋🏻‍♂️

hopecrash

80+ Bronze
Çok kurumsal bir yer değil. Normal zamanda inceleme gibi bir şey olmuyor. Olası bir bilgisayarı geri verme durumunda olur mu olmaz mı işte sorun o.

Anladım hocam teşekkür ederim 🙋🏻‍♂️
pc ile işin bitmeye yakın revo uninstaller tarzı bir program ile detaylı şekilde kaldırabilirsin oyunları veya diğer programları.

Top Bottom