Öyle bilgi gidecek bir şey yokta sadece yükleyip silindiği belli olur mu?Şirketin kurmuş olduğu bilgisayar üzerinden çalışıyorsan sakin indirme üst yönetime bilgi gider sicilin exin felan birşeyden bulunursun yaşadım biliyorum. Tutanak sebebi iş fesih hakkıda bulunuyor
Çok kurumsal bir yer değil. Normal zamanda inceleme gibi bir şey olmuyor. Olası bir bilgisayarı geri verme durumunda olur mu olmaz mı işte sorun o.ne kadar kurumsal bir yerde çalıştığına bağlı olarak bilgisayar üzerinde yaptığın her işlemi görebilirler. düzgün install ve uninstall yaparsan başına dert açacağını sanmıyorum.
Anladım hocam teşekkür ederimBildiğim kadarıyla söyleyeyim diğer arkadaşlarda söylesinler. Bilgisayarına kurulu imaj özel VPN gibi sistem varsa belli olur diye biliyorum fakat yoksa belli olmaz. En kötü işten çıkmadan belirli bir süre önce bilgisayarını formatlat. Ama tekrar söylüyorum bildiğim kadarıyla bu şekilde
pc ile işin bitmeye yakın revo uninstaller tarzı bir program ile detaylı şekilde kaldırabilirsin oyunları veya diğer programları.Çok kurumsal bir yer değil. Normal zamanda inceleme gibi bir şey olmuyor. Olası bir bilgisayarı geri verme durumunda olur mu olmaz mı işte sorun o.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım hocam teşekkür ederim