Arama sonuçları: *

1. Zamazingoo

Arkadaşım yüzünden bilgisayara virüs bulaştı

Trial 30 gün ve özelliklere tam erişim için hesap gerekli. Şuradan 90 gün ücretsiz deneme kullanılabilir.(hala geçerliyse) https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/Free-TS-Ukraine2022-opt/
  2. Zamazingoo

Dalga mı geçiyorsun? Official web sitesi bitdefenderin.
  3. Zamazingoo

öncelikle öyle arkadaşın ben taa a format en temizi ama çok backup varsa yukarıda denildiği gibi sistem geri yükleme noktasından bulaşma öncesi bir tarihe dönebilirsin. Geri yükleme nok. yoksa https://www.bitdefender.com/Downloads/ Bunun trial versiyonunu indirip tam tarama yap. Otomatik...
  4. Zamazingoo

1080ti ekran kartına r5 5600 olur mu ?

Harika olur, tadından yinmez.
  5. Zamazingoo

BİLGİSAYARIM BOZUK MU?

QJHSJWHEHEJJEJS 🤣🤣 Öncelikle sakin ol. Psu c4 gibi patlamaz en fazla içindeki kapasitörler patlar. patlama dediğim de elektriksel anlamda yani. Koku gelir kısa devre sonucu,diğer pc bileşenlerine zarar verir fln. En fazla çok dandik psu'larda çarpılırsın o da elektrik fişe takılı iken psu'ya...
  6. Zamazingoo

BİLGİSAYARIM ÇÖKÜYOR YARDIM EDİN

QJWGSHSHSJSJSHWJSJS CHAT GPT'nin alaka.
  7. Zamazingoo

Rx 6600 xt ye öneri anakart ve işlemci

Olur ancak 300tl farkla b450 atx var. https://shbd.io/s/ki53Dh8x 5600 da ikinci el alınabilir. 5500 çok daha ðüşük perf gösteriyor. Yine de elindekinden daha iyi orası ayrı ama 3k'ya 5600 varken 2.5k 5500'e verilmez.
  8. Zamazingoo

Bilgisayar açılmıyor nedeni ne olabilir?

Yani isteyebilir. Hani elle götürüp 'usta şunları bi iki dk test etsene çalışacak mı' lafına en fazla 100 200 bişey at deme ihtimali daha yüksek. Ama yine de bir şeyi kırarım bozarım çıkarırken endişesi varssa direkt kasayı götürün.
  9. Zamazingoo

24 pinden yol verme de sökme zaten aynen.
  10. Zamazingoo

O da olur ama sadece tamirci buraya bırak ben bakayım diyebilir hani 1 2 gün bekleme diye dedim.. Maliyeti de fazla olabilir.Parça parça götürsen hemen iki dk bakar kendi sistemine takar 100 200 bişey atarsın.
  11. Zamazingoo

Hocam öyle video mideo ile olacak şey değil multimetre yok test sistemi yok.Psu ve anakartı ayrı ayrı çıkartıp yakınlarda bir tamirciye götür. Tek tek kendi sistemine taksın denesin kendin uğraşma.
  12. Zamazingoo

Çözüldü✓ AMD DRİVERİ YÜKLEYEMİYORUM

Aynen kanzi nvidia eski kartlara destek (köstek)yhaaa. https://www.technopat.net/sosyal/konu/gtx-980-ekran-karti-sueruecuesue-coekueyor.1604765/?amp=1
  13. Zamazingoo

Çözüldü✓ AMD DRİVERİ YÜKLEYEMİYORUM

Yazık kafana. Adam kendi vBios atmış da bunlar başına gelmiş. Fanboylukta zirve herhalde bu.
  14. Zamazingoo

rtx4070 sistemde bu performans iyi midir?

Mobilde imza görünmüyor ss atar mısın?
  15. Zamazingoo

Pc kendiliğinden kapanıyor

Kapanma derken restart değil dimi komple güç kesiyor.
  16. Zamazingoo

Mavi Ekran Böyler bir Mavi Ekran hatası olabilir mi ya abi ??

Ramler o kadar zırt ki dram üreticisi bile yazmıyor. 3600 cl 18 yapılabilirse ne âla. Öncelikle arkadaşların attığı videodan bakıp anakart üzerindeki pili yerinden çıkar 10dk falan bekleyip geri tak. Bios sıfırlanacağı için her şey normale dönecek. Sonrasını yarın anlatırım.
  17. Zamazingoo

Cpu-Z spd kısmında manufacturer hangi marka yazıyor? SS atar mısın
  18. Zamazingoo

Mobilde görünmüyor.Ayrıca ikidir tam model numarası dediğim halde eksik yazıyorsun. Attığın ss'ten baktığımda da hala tam model numarası yok sadece ismi ve mhz-cl değeri yazıyor. Ram bu mu?
  19. Zamazingoo

Mobilden giriyorum Ayrıca sana o ramlerin 'TAM' modelini sordum. Hani kutu üstünde veya ramin üstünde yazan.
Top Bottom