Arama sonuçları: *

1. ZeRRaen

Yeni PC aldım monitör no Signal uyarısı veriyor

Ramlerin tam takili oldugundan emin ol. Ondan kaynakli da olabilir. Zamaninda boyle basit bir sebepten nerdeyse kalpten gidiyodum :)
  2. ZeRRaen

QCY H2 Bilgisayar üzerinden kullanım

Bu durum normalde bt4lerde oluyordu
  3. ZeRRaen

Kasam yok.. kutuları açamıyorum

Bundan daha kötüsü hd5650 ile şu anki ekipmanları kullanmıştım aylarca.
  4. ZeRRaen

Asus monitör ekranda renk bozulması neden olur?

Muhtemelen ekran kartından kaynaklı, monitörden olunca genelde hatalar dikey oluyor. Çünkü bildiğim kadarıyla monitörlerde dikey sütundaki pikseller birbirlerine bağlılar. Bu sadece bir tahmin doğruluğundan emin değilim
  5. ZeRRaen

Monitörde çizgiler ve kararma

Ekran kartından dolayı olduğunu tahmin ediyorum. Monitörden olsaydı muhtemelen dikey olurdu. Değişim dışında çok bir şey yapabileceğini sanmam. En yakın zamanda bir arkadaşının sisteminde denemeni öneririm
  6. ZeRRaen

Bilgisayarım çalışıyor ancak monitörde sinyal yazıyor klavye fareye güç gelmiyor

Ramleri çıkartıp takmayı denedin mi benzer bir şey yaşamıştım
  7. ZeRRaen

İtopya haksız rezilliği

Kasada ekran kartı vidası tam denk gelmedi 1 saat ona uğraştım. Twisted'dan aldıkları gb2428 serisi harici almak mantıklı değil
  8. ZeRRaen

Bu sistem için yükseltme önerisi(16K BÜTÇE)

Sistem'i aldınız mı yoksa alacak mısınız?
  9. ZeRRaen

Vatan servis pc yi bozdu

Farklı bir vatanda şansını dene bence yoksa böyle dert bitmez ama iyi kanıt topla yoksa başına kalır 1698864426 Ayrıca başta gönderme nedenin neydi
  10. ZeRRaen

Vatan servis pc yi bozdu

laptop ise göndermeniz en mantıklısı ancak kasa ise denemek en mantıklısı çünkü tekrar servis vs. uğraştırıcı. Sorun muhtemelen ramlerde veya ekran kartında. Lütfen sistem hakkında daha çok bilgi verin de sorunu anlamaya çalışalım
  11. ZeRRaen

Vatan servis pc yi bozdu

yeterince bilgi vermemişsin. Sorun farklı da olabilir. Öncelikle ramleri tek tek ve yer değiştirerek denemeni öneririm
  12. ZeRRaen

Monitör panel değişimi asus 240hz

Gönder fiyatına göre yaptırırsın. En kötü senaryoda monitör alır, eskisini kasası için satarsın.
  13. ZeRRaen

Alt tab veya esc alt atınca ekran donuyor

Arka planda FPS kısıtlama açık ise kapatabilirsin. Bugda kalıyor olabilir. Onun dışında pencereli tam ekranda kullanmayı da deneyebilirsin
  14. ZeRRaen

redmi note 10s vs note 12s

Adaptör konusunun hiçbir önemi yok, redmi Update desteği soğutma açısından çok kötü. 4k'da 3dk video çekince telefon yanıyor. 2 yıla kullanılamaz hale geliyor. Nedenini anlamış değilim ancak bunu yaşayan çok fazla kişi var
  15. ZeRRaen

Islemcim Valorantta 90+ dereceleri goruyor

Soğutucuyu tam oturtamamış olabilirsin. Ama diğer konuyu bilemiyorum
  16. ZeRRaen

2 ekranım var ama sıkıntı var

Pencereli tam ekranda oynayabilirsin ancak performans farkı olabilir
  17. ZeRRaen

Geçtiğimiz aylarda yeni bilgisayar topladım fakat ?

6750xt önerilen 650w, güçten kaynaklı da olabilir ancak bence ramlerden bir tanesi uyum sorunu çıkarıyor.
  18. ZeRRaen

Ekran Kartı Montajını Yaptım Ama ekran gelmiyor

4060 Mesut çevik sistem 1696264862 Ram slotu değiştirince düzeldi Ez D
  19. ZeRRaen

Bu ışık 1696263916 Ekran kartına takılı zaten
  20. ZeRRaen

DP taktım 1696263303 Fark eder mi? 1696263333 Ekran kartı fanları da dönüyor 1696263637 Turuncu yanan LED ex 16 ledi
Top Bottom