Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz aylarda yeni sistem topladım fakat şöyle bir sorunum mevcut işin içinden çıkamadım bir türlü bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Bilgisayarı ilk açtığımda sıkıntısız kullanıyorum fakat belirli bir zamandan sonra google chrome, opera, edge vs internet sağlayıcılarını açtığım vakit bilgisayar 10 saniyeden fazla donuyor kapattığım zaman stabil çalışıyor sistem ama tekrar açtığım da tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum bilgisayarı yeniden başlatınca problem çıkmıyor ama bilgisayarı açık bırakıp bir kaç saat sonra tekrar denediğim de yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum
Sistem özelleri
Bilgisayarı ilk açtığımda sıkıntısız kullanıyorum fakat belirli bir zamandan sonra google chrome, opera, edge vs internet sağlayıcılarını açtığım vakit bilgisayar 10 saniyeden fazla donuyor kapattığım zaman stabil çalışıyor sistem ama tekrar açtığım da tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum bilgisayarı yeniden başlatınca problem çıkmıyor ama bilgisayarı açık bırakıp bir kaç saat sonra tekrar denediğim de yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum
Sistem özelleri
- Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB RS 3600mhz CL18 DDR4 Ram (CMG32GX4M2D3600C18)
- Asus TUF Gaming GT301 Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
- Addlink 512GB S68 NVMe Okuma 2100MB-Yazma 1700MB M.2 SSD (AD512GBS68M2P)
- Asus Radeon RX 6750 XT Dual O12G 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
- AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci
- Asus 550W Rog Strix 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
- Asus Rog Strix B550-F Gaming 4600mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart