Arama sonuçları: *

1. Z

Call of duty ses gelmiyor

Çözüldü mü?
  2. Z

Yurtdışına bilgisayar götürmek yasal mıdır

Güzel ama bence satıp Avrupa'ya falan gidiyorsan tekrar toplayabilirsin. Daha uyguna bile gelebilir.
  3. Z

Yanında götürmezsin diye biliyorum. Kargo şirketlerine bak. Ya da satıp gittiğin yerde alacaksın.
  4. Z

Laptop çantana at taşı amacı o zaten. Sıkıntı çıkmaz.
  5. Z

PC'im de oyunlarda nedensiz yere drop ve donma oluyor

Afterburner yükle ve kartın yükü ve sıcaklıklarına bak
  6. Z

Hogwarts Legacy kasma sorunu

Aynı durum laptop 4050 sistemimde de oluyor. Çok çözemedim durumu. Optimizasyon kötü olduğu için demişlerdi bana
  7. Z

Bilgisayarım birden kapanıyor

masaüstü için ve yeni bir sistem için bu sıcaklık fazla. ya havalandırmada bir sorun var ya termal macunda. benim 3 senelik sistemimde bile bu sıcaklık yok ekran kartında daha temizlik dahi yaptırmadım karta termal macun olarak
  8. Z

Bilgisayarım birden kapanıyor

s Sıcaklık değerleri ne oyun esnasında?
  9. Z

Bilgisayar açılır açılmaz ekrana bu tip sayfalar geliyor

görev yöneticisinden başlangıç uygulamalarına girip chrome aktif mi bakar mısın?
  10. Z

Bilgisayar Windows dahil sıfırlama yapılabilir mi?

Oem falan pek bilmiyorum. Hepsiburada dan almıştım onu kod girme yerine girdim. Ürün etkinleştirildi dedi yıllardır da kullanıyorum
  11. Z

Benim amacım bana geldiği gibi teslim etmek. Geldiğinde Windows kuruluydu ama sürekli ürün etkinleştir diye uyarı veriyodu. Ben de aldığım kodu girdim oldu. Ben de teslim ederken o şekilde vermek istiyorum. O kodu kullanabilirsen laptop için kullanmak istiyorum. Pek bilgim yok kullanilmiyosa...
  12. Z

Onu nasıl anlarız? Ben sistemi hazır sistem aldım. Windows u indirimde bulup başka yerden alıp kendim kurdum. Anakarta gömülü olup olmadığını nasıl anlarım?
  13. Z

Bilgisayarı satacağım ve o yüzden Windowsu da kaldıracağım. Satarken lisanssız Windows kuracağım. Benim kullandığım Windows orijinal almıştım zamanında 1.5kya. onu koduyla yeni laptopa aktarabilir miyim?
  14. Z

Mining yapmak mantıklı mı ?

daha yeni elektrıge yuzde 38 zam geldi. kazancının 3 katı zarar edersın :DDD
  15. Z

İŞLEMCİM BOŞTAYKEN 90-100 DERECE

tam oturmadıysa yapar. Şoyle dusun sogutucu blok ıslemcıye tam oturmadıysa normal olarak sogutamaz. arasındaki macun tam yayılmadıysa yıne aynı sorun olur. sorun sogutucu. baska parcada sorun olmaz.
  16. Z

Ekranda sürekli yatay beyaz çizgiler

Monitör de sürekli beyaz yatay çizgiler çıkıyor ama sürekli kalıcı değil. Gidip geliyor. Aç kapa yapınca gitti. Bilgisayar tanıdık birinin. Bence ekran kartı sorunlu olabilir. Siz ne dersiniz. Video attı ama indiremedim. ss aldım bir aninda
  17. Z

Pc açma tuşu değiştirme nasıl yapabilirim

tesekkur ederım. deneyecegım
  18. Z

https://www.amazon.com.tr/AZMXDVP-Masaüstü-Bilgisayar-Anahtarı-Uzunluk-M20/dp/B09LTT3JRB/ref=sr_1_2?adgrpid=119618595323&dib=eyJ2IjoiMSJ9.DFbNfW-ZQjl6nwhSUxYF7V7uY7-NlhdByxkzzfUDekNPZM6cjMGIw2zQGHQGiuaa5vZpMiEpIJbS3svNK_uagmlGkJj7wg8Eh62-SvG4ap8r1nl2NfNF6Bblqgt004fL0SPIeeeb8ejKdCfJU8iDjWp0hZVYBbi...
  19. Z

Pc'nin acma tusu sert basınca calısıyor. galiba artık bozulacak gibi :D ben bunu nasıl halledebilirim. birkaç video gördum klavyeden calıstırma dıye veya extra bır tus alıp yapanlar oluyor. Sızce nasıl halletmelıyım?
  20. Z

İkinci Ekran Bağlamada Sorun oluyor

Alet sağlam galiba. Ama görüntü ayarlarında gelmiyor hiçbir şey. 1715258417 Etki Etmiyor. Uzat diyorum hiçbir hareket yok
Geri