Arama sonuçları: *

1. ZorTİnaYtİ

Mavi Ekran Mavi ekran yiyorum yardım

hocam selam ssdleri falan değiştirdik gene mavi ekran veriyordu sonra işlemciyi değiştirdik düzeldi gibi gene genel kullanım belli edicek kendini i3 taktık daha performanslıydı işin saçma kısmı biz bu işlemciyi bozuk diye servise zaten göndermiştik servis sıfırını göndermiştti eğerki yarın bir...
  2. ZorTİnaYtİ

bakalım hocam teşekkür ettm
  3. ZorTİnaYtİ

hocam buda disabled
  4. ZorTİnaYtİ

kanka 3 saat oldu nr zmn bitio bu
  5. ZorTİnaYtİ

beklemedeyim hocam çift ram takılı
  6. ZorTİnaYtİ

hocam kapalı zaten açtım smdi
  7. ZorTİnaYtİ

farklı farklı kodlardan mavi ekran yiyorum daha yeni geldi kasam. Ram işlemci anakart ssd ekran kartı hepsi servise gitti bir sorun yok olarak geri geldi gene montajladım kullanırken mavi ekran alıyorum formatlıyorum gene alıyorum bios güncel formatlamıyorum gene alıyor chromede dolaşıyorum gene...
  8. ZorTİnaYtİ

Soğutmam kasaya tam sığmıyor gibi acil yardım

görsel olarak attım çift fanlı kule soğutma tiğini görsün diye 1735990355 aynen 1735990383 aynen bu anakartın
  9. ZorTİnaYtİ

https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-cnps20x-61cfm-1500rpm-2x14cm-argb-fdb-amd-intel-lga1700-islemci-sogutucu.html
  10. ZorTİnaYtİ

kanki egzoz fanın ordakini bence araya al yönüde diğeriyle aynı olsa bence daha ok
  11. ZorTİnaYtİ

Steam indirme hızım düşüyor

modem tek prize takılı hocam ya :/ öyle bir problemim yok teşekkürler genede
  12. ZorTİnaYtİ

Steam indirme hızım düşüyor

normalde 35mbps alıyorum ilk 5 dk 30 mbps ye kadar indiriyor steamdan fakat 5 dk sonra 150kb ye kadar düşüyor geri artıyor taki sunucuyu değiştirip tekrar steamı başlatasıya kadar araştırdığım kadarıyla coğu kişi ssd diyor fakat valo yada lol indirirken bu şekilde düşme muhabbeti yaşamadım...
  13. ZorTİnaYtİ

bilgisayar açılmıyor help

HOCAM ANAKART EN YÜKSEK SÜRÜMMÜŞ BAŞKA BİR YÖNTEM VARMI BİLDİĞİNİZ
  14. ZorTİnaYtİ

güncelliyemiyorum bios id check error hatası veriyor simdi bunu düzelmeye çalışıyorum *-*
  15. ZorTİnaYtİ

hemen deniyorum
  16. ZorTİnaYtİ

ya benimde düşüncem o yönden fakat farklı model 3060ti taktığımda gene aynı hatayı alıyorum acaba parçalarmı uyumsuz ?
  17. ZorTİnaYtİ

arkadaşlar sistem şu sekilde 12400f 3060ti gaming x trio 32 gb ram h610m h 700w psu bu şekilde başlattığımda 5 bip sesi veriyor fakat araştırdığımda işlemci hatası diyor farklı bir ekran kartı taktığımda gt 710* görüntü alıyorum işlemci ekran kartındamı işlemcidemi
  18. ZorTİnaYtİ

anakarttan vga ve boot ışığı yanıyor

anakart z790-a wifi işlemci i9 13900k ekran kartı 4090 fakat görüntü alamıyorum boot ışığı bir süre boyunca turuncu yandıktan sonra vga beyaz boot yeşil yanıyor
  19. ZorTİnaYtİ

Çözüldü✓ VALORANTTA VE DİĞER OYUNLARDA DÜŞÜK FPS SORUNU HELPP

valla kasa arkadaşındı 450-750 arasında değişiyordu
  20. ZorTİnaYtİ

Çözüldü✓ VALORANTTA VE DİĞER OYUNLARDA DÜŞÜK FPS SORUNU HELPP

cihaz win 11 di win 10 yaptık düzeldi
Geri