Arama sonuçları: *

1. Zorroo

Deprem sonrası açılmayan Monster laptop ve sonrası...

Sanırım durduk yere değil pek alışık olduğumuz bildiğimiz bir durum olmadığı için deprem anında oluşan manyetik olayları pek bilmiyoruz sanırım 1677486500 Kafamı karıştıran olay tam olarak bu aslında sıfır macbook air m1 çipli olan modeli 18bin 19bin civarında eğer işlemci de değil ise sorun...
  2. Zorroo

Kendi çapımda açıp bir çok kontrolünü yaptım fakat servise de yolladım öyle bir sorun olsa onlarda fark ederdi sanırım
  3. Zorroo

Çok şükür ailemde bir kaybımız yok tabi tüm sülalem yıllardır orada yaşadığı için bir çok tanıdığımızı kaybettik hepimizin başı sagolsun umarım bu son olur ve böyle bir şey birdaha kimse yaşamaz 1677485838 Çok teşekkürler hepimize geçmiş olsun sorun şu ki ben İskenderun da yaşıyordum buraya...
  4. Zorroo

Merhaba dostlar bugün sizin fikrinizi almak için ilk defa bir konu acıyorum. Depremden bir kaç saat önce bilgisayarla oynuyordum ve tamamen kapatıp yatağın altına doğru itip uyumuştum depremde herhangi bir fiziksel hasar almadı fakat 2 gün sonra laptopuma eristigimde fark ettim ki ekran...
Top Bottom