telefon yazmışım kusura bakmayın ablamın bilgisayarında yaptığım da olacaktı, kablom cat5 veya 6'mı bilmiyorum ama dediğim gibi diğer bilgisayarda verdiyse benimkinde de vermesi gerekmez mi?
1663399191
evet modem de destekliyor kontrol ettim
Bildiğiniz gibi superonline haftasonuna özel 1000 mbps veriyor telefonda hız testi yapınca 700-800 arası alıyorum ama pc'de kablo takılı olmasına rağmen 100mbps'ye sabitlenmiş gözüküyor bunu nasıl çözebilirim?
merhaba sorun başlıkta belirttiğim gibi şimdiye kadar hiçbir sorun yoktu bir anda başladı yazılımı silip tekrar kurdum aygutu devre dışı bırakıp yeniden başlattım aklıma gelen herşeyi denedim kablo ve elektrik kısmında sorun yok başka pc'de denedim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Risk of Rain 2 oyununda daha önceden bir sorun yokken yeni bir dlc ile beraber büyük bir güncelleme geldi oyuna ve güncelledikten sonra oyuna giriyorum maks 3 dk sonra uygulamanın grafik donanımına erişimi engellendi hatası alıyorum ekran kartı driverlarımı en son sürümde olmasına rağmen silip...
Merhaba 2012'den kalma bir laptopum var i7-3610qm işlemci radeon 7600m HD ekran kartı 8gb ram'ı var. Sistemim yetmesi gereken birçok oyunda çok düşük fps alıyorum. Mesela csgo'da en yüksek 67-68 fps alıyorum driverları kontrol ediyorum bir sıkıntı yok ama fps'den yana hep sıkıntı var. Sizce...
dediğinizle ilgili özellikle whatsappdan mesaj gelmesi inanılmaz yavaşlatıyor örnek olarak biz arkadaşlarla cs oynarken sinir etemk bilerek whatsappdan mesaj yazardık ve pingi fırlardı çözüm olarak kablo kullanabilirsiniz
teşekkürler ve son olarak ben şuan az çok yazıyorum html css ve javascript üzerine yoğunlaşıyorum fakat host domain alan adı gibi konularda baya cahilim bununla ilgili tavsiyeniz nedir?
merhaba ben web sitesi tasarımı felan yapmaya başladım daha maks 1 hafta oldu ciddi bir şekilde tasarıma başlamak yani iş yapabilicek duruma gelmek ne akdar sürer
normalde burada 75 hz gözükmesi lazım ve 75 olması tabii ki önemli böyle de kullanırsın fakat 75 daha iyi oyunda da dalgalanma sebebi düşük fps alıyorsan olabilir
çok darboğaz ettiğini düşünmüyorum birde işlemci düşükse yapabileceğin bir şey yok. (ekran kartı düşükse ayarları felan kısarsın fakat işlemcide öyle bir seçenek yok maalesef)