Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ 100 mbps limiti sorunu

hocam çok teşşekürler sorun çözüldü kendi kendine 1663405378 şuanda bu hale geldi
  2. A

laptop o yüzden anakart modelini bilmiyorum ama ethernet girişim realtek onun üzerinden modeli kontrol ettim gigabit desteğim var
  3. A

onu da yaptım internetten bulup şuan gigabit için ayarlanmış gözüküyor
  4. A

telefon yazmışım kusura bakmayın ablamın bilgisayarında yaptığım da olacaktı, kablom cat5 veya 6'mı bilmiyorum ama dediğim gibi diğer bilgisayarda verdiyse benimkinde de vermesi gerekmez mi? 1663399191 evet modem de destekliyor kontrol ettim
  5. A

Bildiğiniz gibi superonline haftasonuna özel 1000 mbps veriyor telefonda hız testi yapınca 700-800 arası alıyorum ama pc'de kablo takılı olmasına rağmen 100mbps'ye sabitlenmiş gözüküyor bunu nasıl çözebilirim?
  6. A

Ethernet kablosu takılı ama takılı değil gözüküyor.

merhaba sorun başlıkta belirttiğim gibi şimdiye kadar hiçbir sorun yoktu bir anda başladı yazılımı silip tekrar kurdum aygutu devre dışı bırakıp yeniden başlattım aklıma gelen herşeyi denedim kablo ve elektrik kısmında sorun yok başka pc'de denedim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  7. A

uygulamanın grafik donanımına erişimi engellendi hatası?

Risk of Rain 2 oyununda daha önceden bir sorun yokken yeni bir dlc ile beraber büyük bir güncelleme geldi oyuna ve güncelledikten sonra oyuna giriyorum maks 3 dk sonra uygulamanın grafik donanımına erişimi engellendi hatası alıyorum ekran kartı driverlarımı en son sürümde olmasına rağmen silip...
  8. A

Bilgisayarım yeterli performansı vermiyor galiba?

şöyle evet işlemci çok iyi değil biliyorum ama bazen yetmesi gereken oyunlarda bile çok ciddi sıkıntı yaşıyorum
  9. A

Bilgisayarım yeterli performansı vermiyor galiba?

Merhaba 2012'den kalma bir laptopum var i7-3610qm işlemci radeon 7600m HD ekran kartı 8gb ram'ı var. Sistemim yetmesi gereken birçok oyunda çok düşük fps alıyorum. Mesela csgo'da en yüksek 67-68 fps alıyorum driverları kontrol ediyorum bir sıkıntı yok ama fps'den yana hep sıkıntı var. Sizce...
  10. A

144fps sınırı sorunu

her oyun için kendi içindin fps sınırı yapabilirsin
  11. A

İnternete Biri Bağlanınca yavaşlama sorunu

dediğinizle ilgili özellikle whatsappdan mesaj gelmesi inanılmaz yavaşlatıyor örnek olarak biz arkadaşlarla cs oynarken sinir etemk bilerek whatsappdan mesaj yazardık ve pingi fırlardı çözüm olarak kablo kullanabilirsiniz
  12. A

40mbits Download kötü mü?

benim intenet 35 mbps normalde bir ara turkcell hediye verdi 500 mbps oldu ping 5 yada 6 ms düşmüştü 100 mbps vardı ilk ay gene aynı pingi aldım
  13. A

Malwarebytes VS Avast

eset artık eskisi kadar güzel değil kaspersky baya kaliteli kaspersky kullanabilirsin
  14. A

İyi Bilgisayarınız Var , Oyun dışında Ne yapıyorsunuz ?

teşekkürler ve son olarak ben şuan az çok yazıyorum html css ve javascript üzerine yoğunlaşıyorum fakat host domain alan adı gibi konularda baya cahilim bununla ilgili tavsiyeniz nedir?
  15. A

İyi Bilgisayarınız Var , Oyun dışında Ne yapıyorsunuz ?

merhaba ben web sitesi tasarımı felan yapmaya başladım daha maks 1 hafta oldu ciddi bir şekilde tasarıma başlamak yani iş yapabilicek duruma gelmek ne akdar sürer
  16. A

SSD hızlarım nasıl

o zaman ısı değerleri gayet güzel
  17. A

SSD hızlarım nasıl

ısınma kullanıma göre güzel birde hangi model ekran kartı onu söylerseniz daha fazla yardım edebiliriz
  18. A

Bazı sorularım var

ekran kartı işlemci zorunluluğu yok ne istersen onu takabilirsin
  19. A

monitör hz değiştirme

normalde burada 75 hz gözükmesi lazım ve 75 olması tabii ki önemli böyle de kullanırsın fakat 75 daha iyi oyunda da dalgalanma sebebi düşük fps alıyorsan olabilir
  20. A

GTX970 ve i5 6500 darboğaz sorunu

çok darboğaz ettiğini düşünmüyorum birde işlemci düşükse yapabileceğin bir şey yok. (ekran kartı düşükse ayarları felan kısarsın fakat işlemcide öyle bir seçenek yok maalesef)
Top Bottom