Neler Yeni

İnternete Biri Bağlanınca yavaşlama sorunu

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
İnternete biri bağlanınca internet aşırı yavaşlıyor,bunun önüne nasıl geçerim?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İnternet değerin nedir?

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Şöyle diyeyim,biri bağlanmassa 6-7mpbs alıyorum eğer biri bağlanırsa 1-2ye kadar düşüyor,zaten pingi söylemiyorum bile
Zaten iyi değilmiş ama o kadar etki etmemesi lazım. Bağlanan cihaz arkada güncelleme yapıyordur belkide modem'den kaynaklı olabilir.

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
Zaten iyi değilmiş ama o kadar etki etmemesi lazım. Bağlanan cihaz arkada güncelleme yapıyordur belkide modem'den kaynaklı olabilir.
İyi değil zaten ama en azından oyun oynayabiliyordum 6-7 mbps ile (tarifede yazan 13mbps,daha hiç görmedim :d)ama 1-2mbps ile bırak oyunu netflixte film bile açamıyorum.

İyi değil zaten ama en azından oyun oynayabiliyordum 6-7 mbps ile (tarifede yazan 13mbps,daha hiç görmedim :d)ama 1-2mbps ile bırak oyunu netflixte film bile açamıyorum.
İnternete giren diğer cihazlar fazla internet tüketen bir şey yapıyorsa (video izlemek,instagram veya benzeri sosyal platformlarda gezinmek,oyun oynamak) gibi bu kadar düşmesi normal olabilir.

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
İnternete giren diğer cihazlar fazla internet tüketen bir şey yapıyorsa (video izlemek,instagram veya benzeri sosyal platformlarda gezinmek,oyun oynamak) gibi bu kadar düşmesi normal olabilir.
Şöyle diyeyim(size biraz garip gelicek ama)İnternette bağlı olup,bildirim bile almaları düşürüyor.(modemin internet sayfasından kablosuz wifi yi kapatınca internet düzeliyor.)

Şöyle diyeyim(size biraz garip gelicek ama)İnternette bağlı olup,bildirim bile almaları düşürüyor.(modemin internet sayfasından kablosuz wifi yi kapatınca internet düzeliyor.)
O zaman internet değiştirmenin vakti gelmiş gibi :) şuan kullandığın internete ne kadar ödüyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

13 mbps olan internetten 6-7 almanın sebebi oturduğunuz evin altyapısı muhtemelen.

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Kardeşim wifiyle kim bağlanıyorsa internetin iyi kullanıyor o zaman. Bütün downloadı uploadı kendi yiyor sana internet kalmıyor bu yüzden yavaşlık olur ve pingin de 1k nın üstüne çıkar. Modemin arayüzünden kablosuz bağlantının hızını sınırlandırırsan bi nebze azaltırsın pingi falan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
dediğinizle ilgili özellikle whatsappdan mesaj gelmesi inanılmaz yavaşlatıyor örnek olarak biz arkadaşlarla cs oynarken sinir etemk bilerek whatsappdan mesaj yazardık ve pingi fırlardı çözüm olarak kablo kullanabilirsiniz

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
zaten kablo kullanıyorum :d , tek isteğim aynı anda telefon ve bilgisayarla rahat oynayabilmek (rahattan kastım 6-7 mbps yeter :D)
dediğinizle ilgili özellikle whatsappdan mesaj gelmesi inanılmaz yavaşlatıyor örnek olarak biz arkadaşlarla cs oynarken sinir etemk bilerek whatsappdan mesaj yazardık ve pingi fırlardı çözüm olarak kablo kullanabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom