Arama sonuçları: *

1. alemdarr

Anakart VGA ışığı yanması ve resetleyince görüntü gelmesi

Palit RTX4070Ti Jetstream
  2. alemdarr

Anakart VGA ışığı yanması ve resetleyince görüntü gelmesi

Herkese iyi forumlar, bazen bilgisayarımı açarken anakartımda VGA ışığı kırmızı yanıyor ve görüntü gelmiyor. Bilgisayar kasasının üstündeki reset tuşuna bastıktan sonra ise bilgisayar normal bir şekilde açılıyor ve görüntü geliyor. Bunun sebebi ne olabilir? Anakart: BIOSTAR B650M-Silver BIOS...
  3. alemdarr

Anakart BIOS ışıkları yandı ve PC açılmadı

Bakacağım hocam teşekkür ediyorum
  4. alemdarr

Bios’u güncellemiştim hocam en güncel sürümde şu anda
  5. alemdarr

Anakart: Biostar B650M-SILVER DDR5 6000 AM5 (mATX)
  6. alemdarr

Herkese iyi forumlar, daha demin bilgisayarımı açmaya çalıştığımda bios DRAM ışığı yandı ve görüntü gelmedi. Sonra tekrar çalıştırdığımda ilk başta CPU ışığı yandı sonrasında sırasıyla her zaman olduğu gibi hepsi yanıp söndü ve sistem açıldı. Sizce bu neden olmuş olabilir? Daha önce de bir kere...
  7. alemdarr

Sadece GTA5'te fps drop sorunu

hdd kullanmıyorum hocam ssdye yüklü her şey
  8. alemdarr

Deneyeceğim hocam teşekkürler 1700126491 vsync açık halde oynuyorum 165'e sabit şekilde ona rağmen oluyor hocam
  9. alemdarr

Hocalarım herkese iyi forumlar, sadece gtada hem onlineda hem offlineda fps drop sorunu yaşıyorum. Bu droplar olurken ekran kartının kullanım yüzdesi 96,97lerden anlık olarak 20lere falan düşüyor ve bu esnada fps dropları yaşanıyor bunun sebebi ne olabilir? Ekran kartı: 4070ti işlemci: 7500f...
Top Bottom