Arama sonuçları: *

1. A

PC Fişini Taktıktan Sonra Gelen Ses

Bir sıkıntı olur mu hocam
  2. A

PC Fişini Taktıktan Sonra Gelen Ses

Bilgisayar fisini takar takmaz kasadan cart diye bir ses geliyor ilk başlarda böyle bir ses gelmiyordu neden olabilir
  3. A

Sistemde ilk neyi yükseltmeliyim

Kesinlikle ama kesinlikle ram işlemci anakart ssd'nin değişmesi lazım hocam
  4. A

Çözüldü✓ Işlemcim çok ısınıyor

O işlemci için en kötü hava soğutucu şart hocam stok soğutucu bir işe yaramıyor gördüğün ısı değerleri çok normal
  5. A

Rtx Ekran Kartını Güncellerken Bu Hatayı Verdi

Önemli bir şey mi ne yapmam lazım
  6. A

Format Atmaya Çalışırken Çıkan Sorunlar

Windows un kendi sitesinden indirdim rufus yardımıyla sonrasında flasha attım bilgisayarımda 4070s Asus prime b650m-r v.s v.s var
  7. A

Format Atmaya Çalışırken Çıkan Sorunlar

Windows 11 Pro yüklenme ekranında bir süre sonra mavi ekran hatası veriyor needs restart diyip duruyor yeniden başladığında ise en başa geri dönüyorum
  8. A

Pcye Format Attım ve Bu Hatayı Vermeye Başladı

Bilgisayar arada bu şekilde hata veriyor ne yapmam lazım
  9. A

Biosta yanlıs bırseye bastıgım icin siyah ekranda kaldı

Hocam evet PC kapalıyken yapman lazım ekran kartının altında oluyor genellikle ekran kartını sökmen gerekebilir 1736590326 Şöyle bir şey
  10. A

Biosta yanlıs bırseye bastıgım icin siyah ekranda kaldı

Bios pilini sökebilirsin veyahut kasanın arkasında bios sıfırlama tuşu varsa o şekilde de yapabilirsin daha basit geçen gün benim başımada geldi ben bios pilini söküp 5-10 dakika bekledim düzeldi
  11. A

Format Atınca Drive Güncellemeler Gider Mİ

Bilgisayara format atınca bios ayarı driver güncellemeleri v.s gider mi arkadaşlar
  12. A

Bios ayarını yaptım fakat yeniden biosa atıyor

Bios ayarlarını yaptım sonrasında yeniden başlattım pcyi siyah ekranda kaldı bende anakart pilini çıkarıp taktım sonrasında siyah ekran sorunu çözüldü fakat beni sürekli biosa atıyor bios ayarlarını yaptığım halde
  13. A

Expo ayarı yaptıktan sonra görüntü gelmiyor

Bende de aynı sorun vardı şuan anakart pilini çıkardım taktım ekran geldi bios ayarlarını yaptım fakat beni yeniden biosa atıp duruoyr ne yapmam lazım
  14. A

Çözüldü✓ Pcye goruntu gelmiyor.

Bios Ayarı Yaptıktan sonra bende de ekran gelmedi anakart piljni söktüm şimdi inşallah olur bir daha olmaması için bios Ayarı yapmasam daha mı iyi olur ramlerin MHz değerini fulledim sadece başka bir ayarda yapmadım aslında ne yapmam gerekiyor
Top Bottom