Neler Yeni

Çözüldü✓ Pcye goruntu gelmiyor.

Krugér00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Demir demirkan
Arkadaslar merhaba, baslikta da belirttigim gibi bilgisayari actigim zaman bilgisayae calisiyor, fanlar donuyor, sivi sogutmaya goruntu geliyor fakat ekrana goruntu alamiyorum. Kapatip actigim zaman da safe mode’a atiyor ve oradan biosa girip boot’dan manuel olarak baslatabiliyorum. Ayriyetten pcyo yeniden baslatma secenegini de kullanamiyorum siyah ekranda kitleniyor. Sebebi nedir bilen var mi?

mihawk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir güler
Kasanızı söküp taktınız mı yeni bir parça eklediniz veya çıkarttınız mı ?

Krugér00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Demir demirkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanızı söküp taktınız mı yeni bir parça eklediniz veya çıkarttınız mı ?
Hayır, herhangi bir yeni parça vs takıp cıkarmadım. Bu sebepten ötürü sadece format attım fakat sorun devam ediyor. Ayrıyetten herhangi bir arıza ışığı yanmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslar bios root ayarlamama ragmen her nasilsa yeniden other olarak degismis. Sanirim bios guncellemesi yaptiktan sonra kayitli olan o ayar degisti diye dusunuyorum. Cunku dusununce bios guncellemesi yaptiktan sonra bu hatayi almaya basladim. Benim sorunum bu sekilde cozuldu. Herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Alperen
Hayır, herhangi bir yeni parça vs takıp cıkarmadım. Bu sebepten ötürü sadece format attım fakat sorun devam ediyor. Ayrıyetten herhangi bir arıza ışığı yanmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslar bios root ayarlamama ragmen her nasilsa yeniden other olarak degismis. Sanirim bios guncellemesi yaptiktan sonra kayitli olan o ayar degisti diye dusunuyorum. Cunku dusununce bios guncellemesi yaptiktan sonra bu hatayi almaya basladim. Benim sorunum bu sekilde cozuldu. Herkese iyi forumlar.
Bios Ayarı Yaptıktan sonra bende de ekran gelmedi anakart piljni söktüm şimdi inşallah olur bir daha olmaması için bios Ayarı yapmasam daha mı iyi olur ramlerin MHz değerini fulledim sadece başka bir ayarda yapmadım aslında ne yapmam gerekiyor

Top Bottom