Arama sonuçları: *

1. A

PC nin sıcaklık değerleri normal mi

benim 3d rtx 3060ti var oyunlarda en yüksek 70 görüyor sıcaklık ve r5 5600 de öyle normal mi ? 2 fanlı ekran kartı
  2. A

Pc Kendi Kendine Reset Atıyor

konuyla alakasız ama 1 hafta önce konu acmıstım beta bios cıkmıstı hatırlıyosan dün mü ne tam sürümü cıkmıs prime b450m bişeydi kuralım mı sizce?
  3. A

PC ŞİFRE KALDIRMA ??

kaldırmayı bulamadım şoyle çıkıyor bende.
  4. A

PC ŞİFRE KALDIRMA ??

microsoft hesabı evet
  5. A

PC ŞİFRE KALDIRMA ??

en ufak bir şey için uğraşamam o kadar basit bir yolu vardır elbet
  6. A

PC ŞİFRE KALDIRMA ??

bilen yokmu ? 1674167486 yanlıs bir şey yaparım olmaz .s
  7. A

PC ŞİFRE KALDIRMA ??

MERHABA WİN 10 KULLANIYORUM WİNDOWS KURARKEN SİFRE KOYMAM GEREKTİ SİMDİ KALDIRMAYI BULAMADIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
  8. A

PC AÇILIŞTAKİ HATA ?

teşekkürler :)
  9. A

PC AÇILIŞTAKİ HATA ?

hyperx quadcast mikrofon kullanıyorum uygulama üzerinden ayar yaptığımda sorun olmuyor gerek yok gibi silmeye ama her açılışta bu hatayı alıyorum ses konusunda problem yaşamadım hiç
  10. A

PC AÇILIŞTAKİ HATA ?

Merhaba pc açılışta şoyle hata alıyorum voice meeter uygulamasından çözümü nedir .
  11. A

Kasa Sicaklik Problemi̇ Yardim

almadım bi tanesini alıcam artık inşallah sıcaklık 2-3 derece düşer
  12. A

https://www.teknobiyotik.com/silverstone-air-blazer-120r-argb-led-12cm-fan-sst-ab120rw-argb.html#!prettyPhoto
  13. A

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-xf-12025-argb-snow-4pin-pwm-120mm-kasa-fani?gclid=EAIaIQobChMI7PKi_pKA7gIVjQLmCh3DYgIREAQYBCABEgLpUPD_BwE hocam son olarak şunu buldum bu da iyi gibi rgb sevmedigim için o kabloyu takmam sanırım olup biter 62CFM
  14. A

sizin ki boyutu siyahın : 120mm (12cm) byazın : 120x120x25mm sıkıntı olmaz umarm
  15. A

tamamdır teseekkurler :) 1673524927 https://www.sinerji.gen.tr/bitfenix-spectre-argb-se-white-120-mm-fan-3lu-set-p-44731 şu uygunmudur sormayı unuttum white rengi daha güzel geldi 120x120x25mm
  16. A

arka fanı derken ? psu baglı olan mı o ne fark edicek ki? arkadaki fan kötü mü değeri acaba
  17. A

120mm mı destekliyor mehmet bey yazmıs ama ? 1673523050 olabilir bu güzel fakat 3.nereye takcam ki? üst kısma 2 tanesi diğerini nereye takabilirim?
  18. A

olmuyor mu yani? buna uygun baska önerir misiniz 1673523004 120mm mi bakmalıyım ?
  19. A

nasıl anlıcam ki bunu 1673522393 örnek yokmu ya .d anlamadm
  20. A

dimi korktum ondan :) 1673522272 nasıl ölçebilirim nasıl ögrencem destekledigini sığıp sığmadıgını bakarmısınız siz rica etsem modeli yazdım kasanın
Top Bottom