alsldalk334
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 159
MERHABA WİN 10 KULLANIYORUM WİNDOWS KURARKEN SİFRE KOYMAM GEREKTİ SİMDİ KALDIRMAYI BULAMADIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
yanlıs bir şey yaparım olmaz .sOlmuyorsa kullanıcı hesaplarından yeni bir oturum açıp eskisini silerek de halledebilir
en ufak bir şey için uğraşamam o kadar basit bir yolu vardır elbetÖzel bilgi, dosya vs. yedekleme şartıyla yaparsan hiçbir şey olmaz
microsoft hesabı evetMicrosoft hesabı ile oturum açtıysan parola koymadan devam edemiyorsun. İlle de parola olmasın diyorsan Yerel Hesap açman gerekiyor. Parola kullanmak zorunda değilsin bu şekilde.
Merhabalar hocam, klavyenizden Windows + R tuşuna basın. Çıkan ekranda aramaya netplwiz yazıp enter'layın. Ekte paylaştığım ss'deki işaretlediğim yer tiklidir muhtemelen, tiki kaldırın ve alt kısımdan veya gelen ekrandan kullanıcı hesabınızı seçip şifrenizi girin (microsoft hesabınız varsa da sıkıntı yok yine aynı şekilde microsoft hesap kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin). Daha sonra sağ alttan uygula diyerek sistemi yeniden başlattığınızda artık şifre istemeyecektir. Ben bu şekilde çözmüştüm.MERHABA WİN 10 KULLANIYORUM WİNDOWS KURARKEN SİFRE KOYMAM GEREKTİ SİMDİ KALDIRMAYI BULAMADIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
kaldırmayı bulamadım şoyle çıkıyor bende.Merhabalar hocam, klavyenizden Windows + R tuşuna basın. Çıkan ekranda aramaya netplwiz yazıp enter'layın. Ekte paylaştığım ss'deki işaretlediğim yer tiklidir muhtemelen, tiki kaldırın ve alt kısımdan veya gelen ekrandan kullanıcı hesabınızı seçip şifrenizi girin (microsoft hesabınız varsa da sıkıntı yok yine aynı şekilde microsoft hesap kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin). Daha sonra sağ alttan uygula diyerek sistemi yeniden başlattığınızda artık şifre istemeyecektir. Ben bu şekilde çözmüştüm.