Arama sonuçları: *

1. anilpro

Usb girişi olmayan Tv'ye Nasıl Bağlanırım?

nasıl bağlanmak istiyorsun bende köydeyim
  2. anilpro

Yüksek CPU ve Ram Kullanımı + Kasma Sorunu

boşta bile %40 larda kullanım var en çok google chrome kullanıyor heralde 1590754048 1590754075 birde bazen düşüyo bazen yükseliyo boşta olsa bile
  3. anilpro

İncehesap hakkında Görüşleriniz [Tekrardan]

çok iyi site şu cirüs dönemlerinde kargolar biraz geç gelsede normalde çok hızlı ve güvenli
  4. anilpro

Yüksek CPU ve Ram Kullanımı + Kasma Sorunu

CPU ve RAM kullanımı çok yüksek googleda 1 sekme ve discord açıkken. PC kasıyor discordda mesaj yazınca geç gidiyor. Ram 4 gb 1333 mhz İşlemci Amd Athlon x2 250 3.00 ghz 2 çekirdekli 1590753808 cevap bekliyorum
  5. anilpro

Cızırtı Sorunu

konu açtım yazan yok bu durum önemli
  6. anilpro

Cızırtı Sorunu

Sistem özellikleri: *AMD Athlon x2 250 3.00 ghz *HD 4650 *CODEGEN 250W PSU *4 gb RAM 1333 mhz *Foxconn M61mp series *Samsung 300 gb HDD 7200 rpm Bazı uygulamalarda googleda spotify da bazen ses kesik kesik geliyor aceba neden ? Yardımlarınızı bekliyorum.
  7. anilpro

PC'de Ses Sıkıntısı

Sistem özellikleri: *AMD Athlon x2 250 3.00 ghz *HD 4650 *CODEGEN 250W PSU *4 gb RAM 1333 mhz *Foxconn M61mp series *Samsung 300 gb HDD 7200 rpm Bazı uygulamalarda googleda spotify da bazen ses kesik kesik geliyor aceba neden ? Yardımlarınızı bekliyorum...
  8. anilpro

PC Açılınca Açılan Siteler

bundan önce malwarebytes ile temizledim oldu ama yinede senin dediğin yol ile denedim bu kez o site çıkmadı. Sanada tüm cevap yazanlarada teşekkür ederim saolun. Malwarebytes ile temizledim.14 günlük premium denemesininide aktifleştirip gerçek zamanlı korumayıda açtım. Şuanlık düzeldi 14 gün...
  9. anilpro

malwarebytes yükledim daha yeni etkili olurmu
  10. anilpro

nasıl açacağım benimki windows 7
  11. anilpro

www.dinoraptzor.org
  12. anilpro

Bilgisayarım açılınca direk bir site açılıyor.Bu durumdan rahatsızım:Ne yapmalıyım ? Regedit yani kayıt defterinden sildim şuan orada gözükmüyor. Msconfig başlatmadan da tikini kaldırdım uygula tamam dedim yeniden başlattım.ama daha sonra tekrar açtığımda pc yi gene açıldı o site. Yardımlarınızı...
  13. anilpro

AMD Driver Hatası

onuda yaptım düzelir gibi oldu ama düzelmedi
  14. anilpro

AMD Driver Hatası

son sürümü indirdim zaten 1586711629 dediğinden bişey anlamadım kusura bakma
  15. anilpro

AMD Driver Hatası

Aşağıdaki hatayı alıyorum bilgisayarımın özellikleri: *AMD Athlon x2 250 (tm) Processor 3.00 gHz *4 GB RAM 1333 MHz *Foxconn mp61 *250 watt psu *windows 7 x64 *Radeon HD 4650 her oyunda csgo da farming simulator 17 de pubg mobile de bu hatayı alıyorum çözümü için yardımlarınızı bekliyorum...
  16. anilpro

Power tusuna basiyorum calisip geri duruyor sonra kendisi tekrardan basliyor.

Bilgisayar eğer böyle biraz uğraştıktan sonra açılıyor ise aynısı bendede oldu bilgisayarı Kapat kısayolundan kapatıyorum tuştan değil sağlıklı bi hale geldi fişten tuştan kapatmayın
Top Bottom