Neler Yeni

İncehesap hakkında Görüşleriniz [Tekrardan]

Mustafa21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Mustafa Malkoç
Bir Sistem Toplamak istedim Ama İnsanların İncehesap sitesi ile ilgili yorumları okuyup , videolarını izleyince vazgeçtim. Anladığım kadarıyla ; İncehesaptan tek tek almak sıkıntı hazır sistem almak daha iyi oluyormuş. Anlayacağınız heyecanım kursağımda kaldı . Sizin görüşleriniz nelerdir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi en Doğru şey araştırmak DAMGA VURMAK DEĞİL!!! Ondan dolayı burdayım zaten :)

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Bir Sistem Toplamak istedim Ama İnsanların İncehesap sitesi ile ilgili yorumları okuyup , videolarını izleyince vazgeçtim. Anladığım kadarıyla ; İncehesaptan tek tek almak sıkıntı hazır sistem almak daha iyi oluyormuş. Anlayacağınız heyecanım kursağımda kaldı . Sizin görüşleriniz nelerdir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi en Doğru şey araştırmak DAMGA VURMAK DEĞİL!!! Ondan dolayı burdayım zaten :)
Bence iyi bir site, kargo süreci yavaş ama.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Ben tek tek birkaç kez alışverişim oldu. Hiçbşr sorun yaşamadım. Yüne alacağım bir şey olsa alırım. Daha çok hazır sistemlerin geç gelmesi şikayetlerine denk geliyorum ben.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Aynı konuyu tekrar açma!

Mustafa21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Mustafa Malkoç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben tek tek birkaç kez alışverişim oldu. Hiçbşr sorun yaşamadım. Yüne alacağım bir şey olsa alırım. Daha çok hazır sistemlerin geç gelmesi şikayetlerine denk geliyorum ben.
:) kargoysa Sıkıntı yok Önemli olan Aldığın şeyin sağlamlığı o iyiyse Sıkıntı yoktur. Zaten Adamlar yarın evine gelecek demiyorlar 7 ila 15 gün arasında diyorlar ki bazen değişebiliyorda .

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Muhammet
Valla 2-3 haftadır gerek ben olsun gerek arkadaşlarım olsun parça parça ürünler aldık. Gelmeleri bir hafta bile sürmedi.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Hiç alişverişim olmadı ama alınabilir.

İtopya , sinerji daha çok öneririm.

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
2 hafta önce kulaklık aldım 3 günde geldi tabii durum bilgisayar ve parçalarında değişebilir.

anilpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Anıl Pro
çok iyi site şu cirüs dönemlerinde kargolar biraz geç gelsede normalde çok hızlı ve güvenli

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,948
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Görüş değilde deneyimlerimi anlatayım. İlk olarak sistem aldım, sipariş sürecinde olduğu için o sürede aynı fiyata daha iyi sistem görünce onu iptal edip yeni gördüğüm sistemi kredi kartından sipariş verdim. 7 iş günü içerisinde para iadesi yapıldı gelen parayı kredi kartına geri yatırdım.

2. ise gaming gecesinde kulaklık aldım. Dip ses sorunu vardı ve daha öncesinde sipariş iptal talebi göndermiştim buna rağmen kulaklık geldi. Belki beğenirim diye denedim dip ses sorunu olunca tabi iade talebini tekrar oluşturdum. Kargoladım 3 günde parası kredi kartına geri yattı.

Mustafa21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Mustafa Malkoç
Görüş değilde deneyimlerimi anlatayım. İlk olarak sistem aldım, sipariş sürecinde olduğu için o sürede aynı fiyata daha iyi sistem görünce onu iptal edip yeni gördüğüm sistemi kredi kartından sipariş verdim. 7 iş günü içerisinde para iadesi yapıldı gelen parayı kredi kartına geri yatırdım.

2. ise gaming gecesinde kulaklık aldım. Dip ses sorunu vardı ve daha öncesinde sipariş iptal talebi göndermiştim buna rağmen kulaklık geldi. Belki beğenirim diye denedim dip ses sorunu olunca tabi iade talebini tekrar oluşturdum. Kargoladım 3 günde parası kredi kartına geri yattı.
Teşekkürler :D en azından az çok kafamda birşeyler oturdu .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,911
Üyeler
167,902
Son üye
xe1lea
Top Bottom