Arama sonuçları: *

1. ardaipekabdestlivoyvoda

Gta 5 Anlık donma sorunu

sadece orada mı yapıyo eğer şehir içinde yapmıyo kırsal da yapıyor ise çim kalitesini kıs bende de aynısı oluyodu
  2. ardaipekabdestlivoyvoda

Tüm Oyunlarda Drop yeme sorunu

Tüm oyunlarda istisnasız drop yiyorum bu rdr 2 gta 5 gibi büyük oyunlarda da blasphemous, lethal company minecraft gibi oyunlarda da yaşadığım bir problem sistemin bileşenleri aşağıda, kötü bir sistem değil. Bana kalırsa bir parçada bozukluk var bunu nasıl tespit edebilirim veya bir bozukluk...
  3. ardaipekabdestlivoyvoda

Hogwarts Legacy kasma sorunu

hocam dediklerinizin hepsini denedim nafile 1735469214 fsp hyper 80 pro 650 watt ve ram le ilgili olamaz 18 gb rami yüksek ayarda kullanır ben en düşük ayarlarda drop yiyorum
  4. ardaipekabdestlivoyvoda

Pc fanı ara gaz veriyo

yok 1735468996 video yok da fan hzı inip çıkıyo durduk yere
  5. ardaipekabdestlivoyvoda

Pc fanı ara gaz veriyo

Fanlar ara gaz veriyo durduk yere bir sıkıntı olur mu
  6. ardaipekabdestlivoyvoda

14 gb 1735402602 sadece hogwarts da oluyo demedim
  7. ardaipekabdestlivoyvoda

ikisini de yaptım
  8. ardaipekabdestlivoyvoda

oralarda herhangi bir anormallik yok o testleri yapalı çok oldu
  9. ardaipekabdestlivoyvoda

drop yiyorum
  10. ardaipekabdestlivoyvoda

3060 ti i5 12400f 16 gb ram hogwarts legacy orta ayarlarda kasyıyor dhoghloz şaka gibi sisnirlerim bozuludu gta 5 yine aynı şekil rdr 2 aynı şekil zaten başta ultra ayarlarda oynuyordum dedim acaba sistem yeteri kadar güçlü mü değil ama orta ayarlarda da kasıyor istersen en düşüğe al yine...
  11. ardaipekabdestlivoyvoda

Fc 24 FPS drop sorunu

3060 ti i5 12400f var ayarlar farketmeksizin her türlü drop yiyorum
  12. ardaipekabdestlivoyvoda

PC Garantiye Gönderilirken Ne Yapılmalı

PC de bariz bir donanımsal sorun var bende garantiye göndereceğim nelere dikkat etmeliyim hesaplarımdan özellikle steam'dan çıkış yapmam gerekir mi? dosyaları yedekliyeyim mi? herhangi bir parçayı söküp göndermem gerekir mi? süreç ne kadar sürer? (Gaming Gen TR'ye göndereceğim)
  13. ardaipekabdestlivoyvoda

i5 12400F RTX 3060 Ti sistem ne kadar eder?

Uzun zamandır bilgisayarımda FPS düşmesi sorunu var ekran kartında sorun olmadığına eminim ve her türlü çözümü denedim ama olmuyor garantiye göndermekle uğraşmak istemiyorum çünkü çok uzun sürüyor ve işimi bilgisayardan yapıyorum 2 3 hafta PC'siz kalamam. Bu sistem kaç TL eder sorunlarıyla beraber?
  14. ardaipekabdestlivoyvoda

FPS Drop yiyorum yardım edin

5 6 aydır yaşadığım sorun rdr 2 gta detroit gibi oyunlarda fps drop yiyorum ekran kartım 3060 ti ve işlemcim i5 12400f birçok yöntem denedim 1 tanesinde çözmüştüm parçaları söküp takınca çözülmüştü ama yine başladı çözdüğüm dönemde sıcaklık değerlerim ekran kartı 80 işlemci 75 di şu anda ki...
  15. ardaipekabdestlivoyvoda

Oyunlarda fps drop yiyorum

Detroit RDR2 GTA 5 gibi oyunlarda FPS düşmesi yiyorum bu sorunu eskiden de yaşıyordum ve tüm parçaları söküp takınca düzelmişti ama yine başladı. İşlemcim 70 75 derece sıcaklıktayken şu anda 80 90 arası sıcaklıklara ulaşıyor. Aynı zamanda fotoğraftaki hatayı aldım ve beni oyundan attı.
  16. ardaipekabdestlivoyvoda

Pc rgb leri yanmıyor ne yapacağım

3 pinli girşi var anakrt h610m-r
  17. ardaipekabdestlivoyvoda

Pc rgb leri yanmıyor ne yapacağım

biryere bağlı değil ama bağlayabileceğim biyer yok
Top Bottom