Arama sonuçları: *

1. areyou

Kasa çalışıyor ama ekran yok klavye ışığı yok kulaklık ışığı yok mouse ışığı yok

mağlesef ama forumda bir kaç konu buldum ram dan kaynaklı ola bileceğini söylemişler ramleri silgiyle silin falan demişler deneye bilrisiniz
  2. areyou

chrome dosya indiricem kb olarak indiriyor

yok crome eklenti olarak ekledinizmi
  3. areyou

chrome dosya indiricem kb olarak indiriyor

evet programı kurduktan sonra crome eklentisi yapıyorsun sonra kurulmuş oluyor ama daha kolay olarak başka bir tarayıcıdan indirmeyi deneye bilrisin hem sorunun nerde olduğunu daha çabuk öğrenmiş olursun
  4. areyou

Laptop batarya sorunum hakkın yardım istiyorum

şarj entegresi yada batarya entegresi bozulmuş ola bilir büyük ihtimal batarya entegresi bildiğim kadarıylada acer marka laptoplar çakma şarj cihazı kabl etmiyor bilginiz olsun bir laptop teknik servisine götürürsenin tahminimce 500 tl civarına hallettirirsiniz ama gaming makina diyede 2 kat...
  5. areyou

Kasa çalışıyor ama ekran yok klavye ışığı yok kulaklık ışığı yok mouse ışığı yok

bu sorun hakkında bende konu açtım ama çözüm bulamadım benimde kapanıyor resleyince düzeliyor
  6. areyou

EKRAN Bİ ANDA GİDİYOR NO SİGNAL DİYOR

ekran kartın ne
  7. areyou

EKRAN Bİ ANDA GİDİYOR NO SİGNAL DİYOR

bende de oluyor nedenini bende anlamadım durduk yere görüntü bi anda gidiyor ama kasa çalışıyor resleyince düzeliyor yokmu çözümünü bilen biri yaaa
  8. areyou

Görüntü gidiyor !!! Yardım

PC durduk yere bi anda ekran da görüntü gidiyor ama kasa çalışıyor güç kesip tekrar açınca düzeliyor neden oluyor nasıl çöze bilirim 1706223398 lütfen yardım edin konu hakkında fikri olan yokmu
  9. areyou

Kapata bastım 1 saattir güncelleme yapıyor

düzeldimi yani
  10. areyou

Kapata bastım 1 saattir güncelleme yapıyor

bişiy olmaz ya güçten kes tekrar aç düzelir hataya düşmüş glb
Top Bottom