Berkyozclk
80+ Bronze
normalde saniyede 4mb falan indirir ama dunden beri aşırı düştü bir şey indiremiyorum bazen duzeliyor bazen dusuyor genelde boyle kalıyor
o neBen idm kullanıyordum
İnternet download manager daha hızlı indiriyordu bende
indirip chrome eklentisi yapınca kurulmus oluyor muindirdiğin sunucuya da bağlı internet dowland manager kurup ordan indirmeyi dene aynı hızlarda indiiryorsa yapabileceğin bir şey yok
evet programı kurduktan sonra crome eklentisi yapıyorsun sonra kurulmuş oluyor ama daha kolay olarak başka bir tarayıcıdan indirmeyi deneye bilrisin hem sorunun nerde olduğunu daha çabuk öğrenmiş olursunindirip chrome eklentisi yapınca kurulmus oluyor mu
evet programı kurduktan sonra crome eklentisi yapıyorsun sonra kurulmuş oluyor ama daha kolay olarak başka bir tarayıcıdan indirmeyi deneye bilrisin hem sorunun nerde olduğunu daha çabuk öğrenmiş olursun
yok crome eklenti olarak ekledinizmiAlıntıyı görüntüleburdan herhangi birsey yapmama gerek yok di mi
evet bir de chrome da indirince indirilenlerde gorunuyor ama edgede deniyim dedim edgenin indirilenler kısmında gorunmuyor idm de gorunuyoryok crome eklenti olarak ekledinizmi