- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yarın gibi güncellenmiş olur, teşekkür ederim.Ellerinize sağlık. Güncellemeyi bekliyorum.
Hocam yarın gibi güncellenmiş olur, teşekkür ederim.Ellerinize sağlık. Güncellemeyi bekliyorum.
Hocam hem volume ve hem brightness tuşları fare tekerleği ile çalışıyor. Bara mouse wheel volume control falan yazamayacağım için direk volume ve brightness yazdım. Changelog'lar artık patreon ve discord adreslerine geliyor. TeşekkürlerŞimdi bi youtube a girdim. Brightness tuşu gelmiş fakat bir etki etmiyor. Diğer düğmeler etki ediyor belki reklam engelleyiciler bozmuştur diye onları da kapadım ama çalışmadı. Chrome eklenti sayfasına da baktım Changelog 1.5 de gelmemiş. Acaba güncellerken bir sıkıntı mı oldu?
EDİT: Şimdi fark ettim Brightness butonunu aktif hale getirdikten sonra fare tekerleği ile azaltıp çoğaltıyormuşuz parlaklığı.
Teşekkür ederim ama sosyal medyada paylaşamayacağım kadar uzun karışık ve zor bir süreçreis emeğine sağlık böyle projelerin devamını bekleriz okuması bile zevkli bunları sosyal medyadada süreç olarak paylaşabilirsin zamanla yüksek ilgi görmeni sağlar başarının devamını diler ve kolaylıklar dilerim
hocam eklentiyi ekledim youtubeyi açtım çalışmıyorHocam hem volume ve hem brightness tuşları fare tekerleği ile çalışıyor. Bara mouse wheel volume control falan yazamayacağım için direk volume ve brightness yazdım. Changelog'lar artık patreon ve discord adreslerine geliyor. Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim ama sosyal medyada paylaşamayacağım kadar uzun karışık ve zor bir süreç
Evet bu eklentiyi ilk yüklediğinizde yaşadığınız bir problemdi sayfayı yenilemek gerekiyordu çalışması için ancak güncelleme bu sabah geldi artık böyle bir problem olmuyor uzantıyı silip yükleyin çalışacaktır. Teşekkürler kullandığınız için bir problem yaşarsanız yazabilirsiniz.