Arama sonuçları: *

1. A

Sistemimin fiyatı nedir ?

up
  2. A

r5 3400 g witcher 3 fps arttırma

Kesinlikle bi 8gb ram daha eklemelisin.
  3. A

APU pc için fps nasıl arttırılır?

Overclock
  4. A

Dünyanın en iyi sistemi ne kadar?

Paramın yettiği sistem benim için en iyi pc dir. :d
  5. A

Yeni aldığım sistem de drop sorunu

Kusura bakma konu dışı ama sistemi toplam ne kadara topladın?
  6. A

Durduk yere pc kapanma

Sıcaklıklar ne durumda ?
  7. A

1660 Superli Sistemde FPS Düşüş Sorunu

Driverler güncel mi ? Sıcaklık değerleri nasıl ?
  8. A

Mavi Ekran Hatası Alıyorum!!

sıkıntı hdd de mi ?
  9. A

https://disk.yandex.com.tr/d/_q_hGd-_5aT6Zw
  10. A

https://drive.google.com/file/d/1gCTRMkoPZI6cNeZ7cAAJonSMCmaoMZ-V/view?usp=sharing 1615445093 Hdd baya eski sağlık durumuna baktım artık ölmüştü.
  11. A

Görüntü almadım mavi ekran verdiğinde nasıl alabilirim,tekrar vermesi mi lazım ?
  12. A

Bilgisayar durduk yerde donuyor ve ''dıııttttt'' diye bir ses geliyor ve mavi ekran veriyor.Daha sonra kendini yeniden başlatıyor.Ne yapmam lazım bu aralar sık sık olmaya başladı bu.
  13. A

Bu Dolar Kurunda Topladığım Ekran Kartısz Sistem Nasıl?

Arkadaşların önerdiği gibi 10400+b460m-pro+16gb ram daha mantıklı ve daha iyi bir seçim olacaktır.Stoklar gelince de ekran kartını alırsınız
  14. A

R5 1500x+1060 3gb+8gb ram warzone düşük fps?

Bende aynı şeyi düşünüyordum.Teşekkürler
  15. A

R5 1500x+1060 3gb+8gb ram warzone düşük fps?

Arkadaşımın böyle bir sistemi var en lowda da en fullde de kasıyormuş.Oyun ilk çıktığı zmanlarda gayet akıcı oynuyomuş fakat şuan fps falan baya düşükmüş.Fps drop yiyormuş baya.Driverler falan hepsi güncel ,ekran kartının ısısı 80e kadar çıkıyormuş max.Sizin önerileriniz neler ?
  16. A

PC'min özellikleri nedir?

İşlemci: i7 6700 Anakart: exper h110m-d Ram:8x2 16gb 2133 mhz ekran kartı: r7 240 herhalde
  17. A

RTX 3070 ve i5 10400f ve z490 anakart

Oc yapamayacağın için z490+10400f almak yerine 3600+b450/b550 alin oc yaparak aradaki darbogazi birazda olsa azaltirsiniz
  18. A

Harddisk kendi kendine alan azaltıyor?

Temp leri temizledim fakat hala aynıydı
  19. A

Harddisk kendi kendine alan azaltıyor?

Arkadaşlar öncelikle iyi geceler.Benim laptobumda 500gb bi harddisk var.Geçen gün baktığımda 150gb boş yer vardı C diskinde.Ondan sonraki gün baktım 130 falan yazıyodu halbuki hiçbir şey indirmemiştim pc ye.Şimdi baktım ve 60gb yazıyor.Disk e virüs taramaması yaptım bir şey çıkmadı hatta pc yi...
  20. A

Yeterli performansı alamıyorum

Driverleri güncelle sonra kullanım oranlarına ve sıcaklıklara bak bunlar fps i etkiler
Geri