sıcaklık durumu yayındayken %50 dereceyi geçmiyor sıcaklıkla alakası yokSıcaklıklar ne durumda ?
neyin % 50 sini geçmiyor ?sıcaklık durumu yayındayken %50 dereceyi geçmiyor sıcaklıkla alakası yok
ekran kartı markası nesıcaklık durumu yayındayken %50 dereceyi geçmiyor sıcaklıkla alakası yok
sıcaklıkla alakası yokneyin % 50 sini geçmiyor
%50 derece ifadesi nereye ait bir ifade? Bizler pek kullanmayız? Biz daha çok *C kullanırızsıcaklık durumu yayındayken %50 dereceyi geçmiyor sıcaklıkla alakası yok
derece yazıcaktım ama yazamadım o ara bişeyle uğraşıyodum%50 derece ifadesi nereye ait bir ifade? Bizler pek kullanmayız? Biz daha çok *C kullanırız
neden yok sıcaklık değerlerini hala inatla yazmıyosun bilmeyenler yazmasın diyosun yardımcı olabilceğimiz bilgiler vermiyosunsıcaklıkla alakası yok
hemen senden sonra yazmıştımneden yok sıcaklık değerlerini hala inatla yazmıyosun bilmeyenler yazmasın diyosun yardımcı olabilceğimiz bilgiler vermiyosun
ekran kartı markası ne driverlar güncel mi5 saatlik stres testinde
ekran kartı 70 derece
işlemci 80 derece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hemen senden sonra yazmıştım![]()
50 dereceyi geçmiyor mu? Peki ya psu marka model nedir?derece yazıcaktım ama yazamadım o ara bişeyle uğraşıyodum