Arama sonuçları: *

1. asmarena6

Oyun esnasında açılan CMD ekranı

Oyun oynarken çat diye bi cmd ekranı açılıp kapanıyor oyunu aşşa atıyor deli ediyor beni. Buna ne sebep oluyor nasıl bulabiliriz ya deli olacağım.
  2. asmarena6

ps3 kolu pcye kablosuz bağlama ?

hocam nasıl anlatayım. fifada mesela son sürat koşu tuşuna basıp yardırcaksın sanki arada elini çekmişsin gibi duraksıyor. araba sürerken gaz kesiyor gibi gibi bazı sorunlar oluyor. kolda bir sorun yok çünkü pste oynarken sorun yaşamıyorum. mesela bendeb unlardan bıkıp en son xbox uyumlu bir...
  3. asmarena6

ps3 kolu pcye kablosuz bağlama ?

ps3 kolu cok sıkıntılı hocam pc için uraşsan bile tam verim alamıyorsun.
  4. asmarena6

Laptop Wi̇fi̇ Açilmiyor Aci̇l Yardim

intelin sitesinden ac3168 onun driverını indir ağ ile bağlısın sanırım. yoksada bi şekil halletçen usb falan ile. başka olmaz galiba.
  5. asmarena6

Laptop Wi̇fi̇ Açilmiyor Aci̇l Yardim

sürücüsü uçmuştur kanka aygıt yöneticisnden ağ bağdaştırıcılarına bak bakalım duruyor mu wifi
  6. asmarena6

Mavi Ekran Yeni pc topladım ilk açılışta ekranda hata verdi ( input signal out of range ).

ekran kartının kendi üstünde bi ışığı mışığı var mı çalıştığına dair.
  7. asmarena6

Mavi Ekran Yeni pc topladım ilk açılışta ekranda hata verdi ( input signal out of range ).

hdmi çıkışın ekran kartından değil mi anakarttan almış olmayasın.
  8. asmarena6

GAMEPOWER WARCRY RGB FANLARI ANAKART ÜZERİNDEN KONTROL ETME

Ben bu sorunu çözemedim mesela. Çünkü B660m-K anakartımda ARGB çıkışı yok. bitane RGB Header var oda 4 pinli. Ara aparat almam falan lazım. Zaten nasıl bi anakartsa Pump çıkışı falanda yok. Sıvı soğutmayıda zor bağladık. ama 3 pinse zaten warcryın led/fan kontrolcüsünde 3 pinli bi çıkış var onu...
  9. asmarena6

Bu led şerit anakartıma bağlanır mı?

bu niye erkek ya dişi uçlu olması gerekmiyo mu benim anakartımdaki giriş erkek mesela.
  10. asmarena6

rdr2 oynarken yanık kokusu

oyundan atma sorunu H??????? gibi bi uyarıyla atıyor o mu acaba yoksa direk şak diye kapandı mı oyun?
  11. asmarena6

M2 ssd gözükmüyor

Vmd ydi sanırım. Onu kapatarak tekrar dener misiniz bakalım ssd gözükecek mi
  12. asmarena6

Yükleme ekranlarında anlık droplar(darboğazdan olabilir mi)

Merhaba Forza Horizon 5 ve RDR2 de yükleme ekranlarında anlık droplar oluşuyor. Ancak oyun esnasında hiç olmuyor. Bunun sebebi darboğaz olabilir mi yada sorunu başka yerde mi aramalıyım. Drop girdiğinde böyle kasadaki bişeyin seside anlık değişiyor sanki fan duruyormuş gibi. Sistem: 6800Xt...
  13. asmarena6

Pci Aygıtı Hakkkında

Merhabalar Sisteme win 11 pro kurdum. güncellemeleri yaptım ancak resimdeki aygıtlar kaldı. Bir türlü bulamadım ne olduklarını. Anakart : b660m-k
Top Bottom