Neler Yeni

ps3 kolu pcye kablosuz bağlama ?

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Mert Aydınlı
orjinal ds3 üm var ama pcye kabosuz olarak bağlamak istiyorum bluetooth donglem var internette videoları var ama diğerki kablosuz cihazları bağlayamıyormuşuz sadece ds3 bağlanıyormuş diğerki cihazları devre dışı bırakmadan yolu yokmu

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Berk Era
ps3 kolu cok sıkıntılı hocam pc için uraşsan bile tam verim alamıyorsun.

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
orjinal ds3 üm var ama pcye kabosuz olarak bağlamak istiyorum bluetooth donglem var internette videoları var ama diğerki kablosuz cihazları bağlayamıyormuşuz sadece ds3 bağlanıyormuş diğerki cihazları devre dışı bırakmadan yolu yokmu
satıp replika ds4 alın hocam başka çaresi yok gibi

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Berk Era
tam verim derken ölü bölge falanmı var
hocam nasıl anlatayım. fifada mesela son sürat koşu tuşuna basıp yardırcaksın sanki arada elini çekmişsin gibi duraksıyor. araba sürerken gaz kesiyor gibi gibi bazı sorunlar oluyor. kolda bir sorun yok çünkü pste oynarken sorun yaşamıyorum. mesela bendeb unlardan bıkıp en son xbox uyumlu bir kolu pcye bağladım. hem hiç aracı program kullanmıyorum hemde süper uyumlu tak çalıştır her oyun neredeyse anında algılıyor hiçbir ayar çekmeden oynuyorum.

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Mert Aydınlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam nasıl anlatayım. fifada mesela son sürat koşu tuşuna basıp yardırcaksın sanki arada elini çekmişsin gibi duraksıyor. araba sürerken gaz kesiyor gibi gibi bazı sorunlar oluyor. kolda bir sorun yok çünkü pste oynarken sorun yaşamıyorum. mesela bendeb unlardan bıkıp en son xbox uyumlu bir kolu pcye bağladım. hem hiç aracı program kullanmıyorum hemde süper uyumlu tak çalıştır her oyun neredeyse anında algılıyor hiçbir ayar çekmeden oynuyorum.
daha önceden laptobuma bluetooth ile bağlamıştım ama ondna sonra bluetooth bozulmuştu bluetooth dongleyi bozmadan bağlama yolu yokmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

onlar önemli deil hocam benim hergün bilgisyarım hata veriyor gaz kesmesi beni etkilemez

satıp replika ds4 alın hocam başka çaresi yok gibi
satamamki ya kolun sahibi benim ama ortak kullananlarda var evde başka

steamda bir şekilde bağladım kablo ile ama oyuna girince algılamıyor ve test yapınca da algılamıyor

Ekler

• resim_2023-05-23_144712577.png
    resim_2023-05-23_144712577.png
    201.5 KB · Hit: 35
Son düzenleme:

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
daha önceden laptobuma bluetooth ile bağlamıştım ama ondna sonra bluetooth bozulmuştu bluetooth dongleyi bozmadan bağlama yolu yokmu

onlar önemli deil hocam benim hergün bilgisyarım hata veriyor gaz kesmesi beni etkilemez

satamamki ya kolun sahibi benim ama ortak kullananlarda var evde başka

steamda bir şekilde bağladım kablo ile ama oyuna girince algılamıyor ve test yapınca da algılamıyor
ds4 programını indirip dualshock 4 müş gibi tanıtın bir hocam

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
bluetooth ile bağlayabilirmiyim ? @Davy_Jones1
hocam forumda bu konuyu buldum bir deneyin işinize yarayabilir

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Mert Aydınlı
hocam forumda bu konuyu buldum bir deneyin işinize yarayabilir
ona baktım ama bluetooth sadece gamepad için çalışacaktır diyor öyle olmaması lazım işte çünkü başka cihazlarda bağlıyorum bluetoothu etkilemeden yapmanın yolu yokmuki kaç gündür bunla uğraşıyorum ya @Davy_Jones1

Son düzenleme:

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
ona baktım ama bluetooth sadece gamepad için çalışacaktır diyor öyle olmaması lazım işte çünkü başka cihazlarda bağlıyorum bluetoothu etkilemeden yapmanın yolu yokmuki kaç gündür bunla uğraşıyorum ya @Davy_Jones1
bilmiyorum hocam bluetoothla kullandığınız diğer cihazlarınız nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,055
Üyeler
169,058
Son üye
amötör
Top Bottom