Arama sonuçları: *

1. A

RTX 3060 CS:GO ve Valorant da FPS problemi

aynı işlemci ve gtx 1660ti ile valorantta 300 fps alıyordum başka bi sorunu var pc nin sanırım
  2. A

Çözüldü✓ Chrome da youtube kasma sorunu

bendede aynı sorun var la bugün basladı nasıl düzeldi 1705176731 adblock denen laneti kaldırınca düzeldi evet
  3. A

Rx6700 Wattman yedim AMD reziliği

boşa dememişler sabrın varsa amd paran varsa nvidia al diye :D
  4. A

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası-Minidump

bu sabah bende valorantı güncelleme yaptım bendede aynı mavi ekran veriyor acaba riot komple bütün oyunlarını mı bozdu nedir valoranta tıklayınca komple kitleniyor bilgisayar bide
  5. A

Çözüldü✓ mavi ekran hatası aldım 2 kere bilgisayarı açarken

tamam dostum denicem aksam işten gelince valorantı komple kaldırdım sabah. Akşam bide samsung magician kaldırayım bu 2 sinin windows mavi ekran la alakalı olması şaşırttı baktım gene veriyor temiz bi format çekecem artık
  6. A

samsung magician oldugunu nerden anladın hacı harbi oda yüklü acaba ondan mı yalnız bu valorantta pc kitlenme olayı ilk defa bu sabah oldu ekran kartı driver güncelledikden sonra oldu ondan önce daha gece oynuyordum acaba temiz bi format mı çeksem
  7. A

Bilgisayarı açarken farklı günlerde mavi ekran hatası verip pc rest attı 2 kere sonra normal acıp kullanmaya başladım ama miniduump klasörü oluşmuş bende onları yükledim bi bakıp sorunun neden kaynaklı oldugunu söyleyebilecek varmı ve bu sabah itibariyle ekran kartına güncelleme...
  8. A

DA-G7 Sistemde yanık kokusu

thh başvur degişim yapmıyolarsa öyle saçmalık mı olur la bildigin kabak gibi yanmış bi sorun teşkil etmiyor demişler
  9. A

Monitör canı isteyince açılıyor / No Signal sorunu

başka kablo ile denedinmi
  10. A

PC temizliği sonrası performans düşmesi

süpürge ile hava tuttum boya fırçasıylada tozları uçurdum bişey de yapmadım he
  11. A

PC temizliği sonrası performans düşmesi

bende 1660ti vardı 2 yıl sonra temizleyim dedim 2 yıl tozlu haliyle boştayken 34 derecelerdeydi oyunlarda 60 ı geçmiyorrdu bi temizledim boşta 45 50 lere cıktı bi anda :D temizlik iyi gelmiyor pc lere sanırım
  12. A

Bilgisayarı Kapattığımda Kulaklığın ışığı açık kalıyor

açık kalması bi zarar verirmi peki benimde bütün ışıklar sönüyo bi kulaklıgınki acık kalıyor bende kendi tusundan kapatıyom rgb sini
  13. A

Çözüldü✓ İstanbul Bilgisayar Teknik Servis Önerisi

yani bilmiyorum o kadar ben 29 yasındayım çocuklugumdan beri burdaki yerlerini biliyorum palitinde sanırsam temsilciligini yapıyolardı bi ara bakım onarımda instagramda felan sayfaları var bi araştır bak ama saglam iş yapıyolardı
  14. A

Çözüldü✓ İstanbul Bilgisayar Teknik Servis Önerisi

anakartın sorunlu hocam muhtemelen kuzenimdede oldu aynı sorun tek tek görüyor ama a2 b2 takınca görmüyordu anakartı garantiye verdi ram slotlarında sıkıntı varmış 1 ay sonra yeni anakart verdiler düzeldi ama saglam bi teknik servis yapar dersen istanbul tuzlada var benim oturdugum...
  15. A

Mavi Ekran PC'den yanık kokusu geldi ve mavi ekran yemeye başladım

yorumlar maşallah bilgisayar uzmanlarıyla dolu adam pc den yanık geliyor diyo format at düzelir diyolar :D :D maks pc bilgim
  16. A

Yeni PC aldık ama görüntü yok

ramleri tak cıkar yap slotlarını degiş
  17. A

ryzen 5 5500 valorantta 75-80 derece

normal amd ve intel in stok sogutucuları yetmiyor bendede i5 12400f vardı stok sogutucu ile denedim 70 e cıktı ıd colling se 224 xt vardı onu montajladım hemen bışta 33 36 derece oyunda maks 50 i gördü
  18. A

Kasa çalılıyor ama ekran gelmiyor

ramlerin yerini degiştirip denermisin
  19. A

Rtx 3060 düşük fps problemi

bi temiz format çek yada driverlerin güncelligini kontrol et 1660ti i5 10400f ile 300 fps 250 fps arasını görüyorum ben bi sıkıntı var
  20. A

Ryzen 5 7600x Rtx4060ti Valorant Cs Cs2 de 300fpsin altına inermi?

bende i5 10400f var 1660ti var 300 fps görüyorum onda hertürlü görürsün
Top Bottom