Arama sonuçları: *

1. A

lol de can barları şampiyonlar minyonlar falan aşırı küçük duruyor

Büyük ihtimal gösterge boyutların küçüğe ayarlıdır. Mini map büyütülüp küçültülüyordu mesela. Oyun içindeyken ayarlar menüsünde yapılandırma olması gerekiyor.
  2. A

Warzone 2.0 darboğaz mı oluyor ?

Yüksek performans seçmeniz iyi olur.
  3. A

Harici Ekran Kartımı Nasil Aktif Hale Getirebilirim?

Hala aynı ise önceden oyuna girerken sağ tık yapıp şu ekran kartı ile çalıştır diye bir seçenek çıkıyordu. Tıpkı yönetici olarak çalıştır seçeneği gibi.
  4. A

AMD Adrenalin 23.9.3 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

6800 kartım var. Donmalar bazen bir başladı mı bitmek bilmiyor.
  5. A

Amd Software Adrenalin Edition Ayarları Nasıl Olmalı ? Ekran Kartım | RX6600

Bu menülerden hiçbir ayar yapma dostum. Ayarlarını oyun içindeki ayarlar menüsünden yap. Sonra wattman hatası diye dolanıyorlar ortalıkta. Yıllardır amd kullanırım. Bundan önceki kartım da amd idi. Yıllarca kullandım hiç hata almadım. Amd biraz serbest bırakıyor kullanıcıyı ayarlar konusunda...
  6. A

Çözüldü✓ c

Kabloyla server bilgisayara direk bağlarsan yine olmayabilir :ROFLMAO:
  7. A

Rx 6800 için 1080 p de dar boğaz yapmayacak ileriye dönük işlemci

5800x3d iyi bir işlemci. am4 soket. am5 soket anakartlar ne kadar bilmiyorum. Ama yeni olduğu göz önüne alınırsa pahalı olma durumu yüksek ihtimal. Tamamen para performans işi. Ayrıca am4 için daha yüksek işlemci çıkmayacağını düşünürsek, upgrade ihtimaline karşı am5 anakart işlemci de...
  8. A

Rx 6800 için 1080 p de dar boğaz yapmayacak ileriye dönük işlemci

12400f ile kullanıyorum. 2K monitör aldım, darboğazdan kurtuldum. Ama 5800x3d ile sıkıntıyı aşacağını düşünüyorum. Fİkrimi soracak olursan, sistemini yeniledikten sonra 2k monitör de düşünebilirsin. 1678114369...
  9. A

Oyunlar Tam Ekranda Kasıyor

Acaba Psu yetersiz kalıyor olabilir mi? Tam ekrana geçince daha fazla güç harcıyor olabilir mantığıyla aklıma geldi.
  10. A

Oyunlar Tam Ekranda Kasıyor

Tam ekran haricinde problem olsaydı hdd ya da ssd sıkıntılı derdim. Ama windowed modda problem yok diyorsun.
  11. A

PC'de Ses Sorunu

Yalnız gürültü azaltmayı sen değil, arkadaşın yapacak.
  12. A

PC'de Ses Sorunu

Gürültü azaltma falan yapması lazım. Dc içinde bir ayarı vardı ama yerini tam hatırlayamadım.
  13. A

Çözüldü✓ 0xc00007 hatasının çözümü nedir?

Evde dosyayı buldum. 139 mb. sana nasıl ulaştırabilirm bilmiyorum. Genelde tüm oyunlarda problemimi çözüyor.
  14. A

Çözüldü✓ 0xc00007 hatasının çözümü nedir?

Yıllar önce dll paket gibi bir şey indirmiştim gta5 için. Onun içindeki dll dosyalarını oyun klasörüne atınca çalışıyordu hepsi. 300 mb civarı bir boyutu vardı. Bulursam atayım linkini.
Top Bottom