Arama sonuçları: *

1. B

7 9700x + 9070 donma takılma sorunu

Oyunlara bakılırsa işlemci odaklı oyunlar. İşlemci Isınma sorunu olabilir. Anakart yeterince iyi olmayabilir
  2. B

Pc düzgün çalışmıyor

Bios eski ayarlarına döndür düzelir. Düzelmezse ssd veya HDD bozulmuştur
  3. B

3080’li sistemimi 4050 laptopla takaslicam sizce mantıklımı

V15 alınmaz hocam. Alınır ama ucuz fiyata alınır anca. Bu modelin 4060 13620h modeli var. İşlemci çok ısınıyor. Ekran kötü ama kullanılabilir. Zaten aspirenin makyajlanmis hâli. İşlemciyi anca turbo modu kapali kullanacaksanız ki ısınmasın. Yada termal ped kasa tasarımı yüzünden ısınmasına...
  4. B

İ5 14400F RX 7600 DÜŞÜK FPS PROBLEMİ

Online oyunlarda tek çekirdek performansına bakar. Örnek 12100f 13400fden daha fazla fps veriyor. Tek çekirdek performansı önemli
  5. B

Anakart Cpu Kırmızı Dram sarı ışık

İşlemciyi düzgün tak veya soğutucuyu tam oturtamamissindir. Ramleri de iyi oturtman lazim
  6. B

Last of us 2 pc kendini yeniden başlattı

Olay görüntüleyicisinden hata kodu açıklama çıkar. Kapatıldığı veya mavi ekran aldığı dakikaya bakın
  7. B

Last of us 2 pc kendini yeniden başlattı

Ekran kartını zorlayan oyun ekran kartı sıcaklıklarınız kaç? Driver sorunlari oluyor. Eski driver yani stabil olan drivera geçin
  8. B

Ilk açılışta pc kasıyor

Olay görüntüleyicisinde hata kodu ve aciklama çıkar mavi ekran hata aldığınız dakikada
  9. B

Çözüldü✓ Pc donuyor yardım lazım

Bilgisayarda işlem yapabilirseniz hddsentinal programı var basit program yükleyip HDD durumuna bakabilirsiniz. HDD de ses tik , tiz gibi sesler geliyorsa kesin hdddir.
  10. B

Piyasaya bak dostum. Fiyat analizi yap. İster ordan ister benden al.Bende 1 tb kapalı kutu var yalnız sadece
  11. B

Ssd bende var. Piyasaya bak. Yardımcı olurum
  12. B

HDD büyük ihtimal bad sektör var. Vadesi dolmak üzere. Önemli belgelerin varsa acil yedekle. Yeni ssd veya HDD alman lazım.
  13. B

Kasma ve fps sorunu.

Mobil verini aciyorsun. Kabloyu kasaya ve telefona bagliyorsun. USB modundan internet paylasimi yapıyorsun. Oyun oynuyorsun Sorun yoksa başka nedendendir
  14. B

Ilk açılışta pc kasıyor

Hddsentinal den ssd durumuna bakabilirsiniz
  15. B

Laptop açınca bios ekranında kaldı?

Boot ayarında en üste Windows olan ssd veya HDD olcak. Yer degismisse Windows olmayinca biosda kalmıştır. Bios eski ayarlarına dönünce Boot kısmı duzelmistir muhtemelen
  16. B

İslemcinizeski yoktur büyük ihtimal. Boot kisminda Windows olan ssd , yukarda değilse en yukarıya çıkarın
  17. B

Maın sekmesine girin biosda yoksa Ctrl s basın cikicaktir. İntelse
  18. B

Güncelleme yapıldıysa bios kendini güncellemiştir. Vmd varsa kapatın
  19. B

Laptop işlemci 90 derece ve üstünü görüyor

Hocam macun kaliteli ya da kalitesiz olsun pump out yapıyor belirli kullanımlarda. Ondan dolayı olma ihtimali var bence.
Geri