Çözüldü✓ Pc donuyor yardım lazım

Reaksiyon skoru
2
Sa beyler pc yeni kurdum idareten ileride yükseltirim diye 500 gb hdd aldım 2 gün sorunsuz kullandım sonrasında pc açılmıyor (siyah bir ekranda sadece mouse var) açıldığındada 3-5 dakika geçmeden donuyor ve hiç bir şekilde pc kasadan kapatmadam kapatamıyorum sadece görev yöneticisinde diskin %100 çalıştığını gördüm hiç düşmüyor hiçbir uygulamada disk kullanmıyor sağlığına ve performansına bakamadım maalesef böyle olması normalmi veyahut başka bir bileşenim mi donmalara sebebiyet veriyor şimdiden teşekkürler

Ekler

• 1000016668.webp
    1000016668.webp
    1.6 MB · Hit: 24
Sa beyler pc yeni kurdum idareten ileride yükseltirim diye 500 gb hdd aldım 2 gün sorunsuz kullandım sonrasında pc açılmıyor (siyah bir ekranda sadece mouse var) açıldığındada 3-5 dakika geçmeden donuyor ve hiç bir şekilde pc kasadan kapatmadam kapatamıyorum sadece görev yöneticisinde diskin %100 çalıştığını gördüm hiç düşmüyor hiçbir uygulamada disk kullanmıyor sağlığına ve performansına bakamadım maalesef böyle olması normalmi veyahut başka bir bileşenim mi donmalara sebebiyet veriyor şimdiden teşekkürler
HDD bozuk

HDD Ler zaten yavaştır SATA SSD bile alsan düzelir

Eyw reisim içim içimi yiyiyor başka bir bileşen bozuk olabilir diye ssd alacağım hdd kısa süreliğine kullanacaktın ama çok çabuk bozuldu neden olabilir 2 gün kullanabildim sadece

HDD büyük ihtimal bad sektör var. Vadesi dolmak üzere. Önemli belgelerin varsa acil yedekle. Yeni ssd veya HDD alman lazım.

HDD Ler zaten yavaştır SATA SSD bile alsan düzelir
Yavaş olması değil sorunum pc yi şuan hiç kullanamıyorum bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HDD büyük ihtimal bad sektör var. Vadesi dolmak üzere. Önemli belgelerin varsa acil yedekle. Yeni ssd veya HDD alman lazım.
Hiç bir şey yok içinde steam ve msı after burner var

Bilgisayarda işlem yapabilirseniz hddsentinal programı var basit program yükleyip HDD durumuna bakabilirsiniz. HDD de ses tik , tiz gibi sesler geliyorsa kesin hdddir.
Pek anlayamdım sesten yok hiç bir yere giremiyorum girdiğimdede hemen ardından donuyor zaten

Geri