Arama sonuçları: *

1. berkszr60

Mavi Ekran Mavi ekran sorunu - minidump

sorunun kaynağını çözdüm vanguardla alakalıymış minidump dosyasını bi şekilde incelemeyi öğrendim.
  2. berkszr60

Mavi Ekran Mavi ekran sorunu - minidump

Arkadaşlar uzun süredir lol oynamıyordum lole vanguard gelince scriptler azalmıştır ümidiyle indirdim ve launcheri başlattığımda tak diye pc mavi ekran veriyor başka hiçbir oyunda mavi ekran vermiyor herşeyim güncel ve son sürümde minidump hata dosyasını aşağıda atıcam sizlere yardımınızı...
  3. berkszr60

RTX 4080 sıfır sistem sürekli mavi ekran veriyor

0dan windowsun sitesinden windowsu indirip temiz kurulum yaparmısın mümkünse crack vs yapıyosan windowsa da yapma öyle bi kullan geri dönüş yap
  4. berkszr60

PC OYUNLARDA BEKLEDİĞİM PREFORMANSI VEREMİYOR

o pc nin ramleri muhtemelen ddr4 dür predator serisi 850 900tl ye ram bulursun slot genelde 1 tane oluyor boşta genede almadan kontrol et arka kapağı dikkatli sök tırnakalrını kırma
  5. berkszr60

Oyun oynarken bir anda her şey donuyor

o bahsettiğin şey fpsyi limitlemezsen oluyor ben lolde 700fps felan alıyorum karakter takılarak bile gidiyor oyun bozuk en son neye alabiliosan ona al düzelir eğer sorunun buysa ama arkadaşın sorunda komple ekran siyah oluyormuş. 1674051286 sorunu bulamazsan yaptıkların işe yaramazsa temiz mi...
  6. berkszr60

bakım yap bide uzun süreli oynadığında da performans düşer laptop olduğundan dolayı jarzda oynarken pil 100 isen daha iyi fps alacaksındır güç seçeneklerinden ayarlarına bak onlarıda ayarla pilde iken az güç tüketsin diye performans alamıyo olabilirsin.
  7. berkszr60

Laptopa genel bi bakım yap eğer yeni bakım yaptığın halde oluyorsa crystal disk indir diskinin sağlık durumuna vs bak diskle alakası olabilir 2.si afterburner kur ve onu kurarken rivatuner kurayımmı der fps vs değerleri detaylı görmek için kurduktan sonra onu oyunlarda aktif et ve ekran kartı...
  8. berkszr60

Hacklendim yardım eder misiniz

trojan felan girmiş dediklerimi yap net bağlantını kes vakit kaybetme bütün herşeye 2 adımlı doğrulama ve telefon ekle daha sonra şifrelerini o pc den değil telefondan vs. değiş o sırada da formatını at herşeyi sıfırla
  9. berkszr60

Hacklendim yardım eder misiniz

Bilgisayarında olan fotoğrafların varsa değerli sadece onları bir yere yedekle mümkünse bulut üzerine flash vs değil. ne takarsan ona virüs yayılabilir bunu yaptıktan sonra pc nin internet bağlantısını kes kapat ve başka bir pc den usb ye temiz bir win 10 iso indir onu flasha çek pc ne tak...
  10. berkszr60

Hangi kabloyu nereye takacağım ?

aynen öyle
  11. berkszr60

Bu PC için kaç watt yeterli olacaktır? elimde 600W var

Eski anakart : Gigabyte b450m s2h Eski işlemci : Ryzen 5 3500x İşlemci fanı stoktu Ram ise 16gb idi
  12. berkszr60

Bu PC için kaç watt yeterli olacaktır? elimde 600W var

Bu sistem kaç watt çeker işlemci ve anakartı değiştirdim +2 8gb ram daha aldım bu yüzden yetmeyebilirmi diye düşünüyorum. Anakart : Asus prime b550m-k İşlemci : Ryzen 7 5800X Ekran kartı : Gigabyte RTX 2060 6gb 192bit Ram : 32GB (8x4) Kingston fury 3200mhz İşlemci fan : Dark Freezer X128 Kasa...
Top Bottom