Neler Yeni

Hacklendim yardım eder misiniz

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Arkadaşlar bundan yaklaşık 1 hafta önce internetten müzik tarzı bişey indirirken farklı bi dosya inmişti çok takmadım denetim kaydına falan baktım bir şeyler gözükmüyodu aynı gün içerisinde google chrome 4 adet uzantı eklendi ve tüm mail hesaplarım google youtube hepsini adam kullanabiliyodu ve o hesaplara bağlı instagram vs steam dahil olmak üzere tüm her şeyin şifresini değiştirdim 1 hafta boyunca bişey yoktu ama bugün steamde adam envanterimi full satıp kendine para aklamış format atsam ne kadar çözüm olur bana tavsiye verir misiniz

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,774
İsim
Kerem Çavuş
Çözüm harici tavsiyem steam guard olur

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözüm harici tavsiyem steam guard olur
hocam guard kullanıyorum zaten steam şuan umrumda değil tüm hesaplarım sıkıntıda maile bağlı olan tüm hesaplarım ne kadar şifresinide değiştirsem gitmiyor

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Format bence tek çözüm ama önce malwarebytes ile taratıp deneyebilirsin

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,774
İsim
Kerem Çavuş
hocam guard kullanıyorum zaten steam şuan umrumda değil tüm hesaplarım sıkıntıda maile bağlı olan tüm hesaplarım ne kadar şifresinide değiştirsem gitmiyor
Steam itemlerini onaysız satmış diyince öyle dedim

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
Arkadaşlar bundan yaklaşık 1 hafta önce internetten müzik tarzı bişey indirirken farklı bi dosya inmişti çok takmadım denetim kaydına falan baktım bir şeyler gözükmüyodu aynı gün içerisinde google chrome 4 adet uzantı eklendi ve tüm mail hesaplarım google youtube hepsini adam kullanabiliyodu ve o hesaplara bağlı instagram vs steam dahil olmak üzere tüm her şeyin şifresini değiştirdim 1 hafta boyunca bişey yoktu ama bugün steamde adam envanterimi full satıp kendine para aklamış format atsam ne kadar çözüm olur bana tavsiye verir misiniz
Bilgisayarında olan fotoğrafların varsa değerli sadece onları bir yere yedekle mümkünse bulut üzerine flash vs değil. ne takarsan ona virüs yayılabilir bunu yaptıktan sonra pc nin internet bağlantısını kes kapat ve başka bir pc den usb ye temiz bir win 10 iso indir onu flasha çek pc ne tak kesinlikle pc yi açma biosa gir taktıktan sonra ve flashı 1.seçeneğe alıp bildiğimiz format işlemini gerçekleştir bütün pc ne takılı olan ne kadar disk varsa hepsini sil sıfır kurulum yap bazı virüsler var formattan sonra bile kalıyor senin birşeylerini çalamasa bile donanımlarına zarar verebilir bu yüzden her yeri sıfırlamak en iyisi. Daha sonra ise önce bütün maillerinin telefondan sms yada onaylama sistemi ekle google authenticator vs. de olabilir daha sonra maillerinin şifrelerini değiş. maillerini güvene almış olursun daha sonra ise bütün sitelerdeki üyeliklerinin şifrelerini değiş ve o sitelere telefon ile sms gelen güvenlik ekle sms olmadan girilmesin o hesaba STEAM de buna dahil mobil guard ile e posta guardı arasında fark var birinde e postanı alırsalar GG olursun diğerinde telefonun gitmezse hiçbirşey olmaz.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-11-11 020202.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-11 020202.png
    17.1 KB · Hit: 80

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
bu tip şeyler buldu bende remove dedim biliyor musunuz ne olduğunu
Otomatik karantinaya alıyor malwarebytes onlar zararsız artık ama istersen silebiliyorsun tamamen. Onları sil tekrar virüs taraması yap tekrar çıkmazsa bi bakalım.

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
bu tip şeyler buldu bende remove dedim biliyor musunuz ne olduğunu
trojan felan girmiş dediklerimi yap net bağlantını kes vakit kaybetme bütün herşeye 2 adımlı doğrulama ve telefon ekle daha sonra şifrelerini o pc den değil telefondan vs. değiş o sırada da formatını at herşeyi sıfırla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,936
Üyeler
165,606
Son üye
Mr.Crown
Top Bottom