Arama sonuçları: *

1. B

KABLOSUZ HDMI VAR MI?

televizyonu taşı
  2. B

KABLOSUZ HDMI VAR MI?

wifi uzerinden goruntu aktarabilirsin kablosuz hdmi duymadim.
  3. B

Bu Darboğaz hesaplayıcısı doğru mu?

ekran karti islemciye zayif kalmis anlaminda darbogaz var diyor hocam. yani herhangi bir oyunda 100 gpu kullaniminda yuzde 20.30 civarinda islemci kullanimi var gibi bir anlam cikardim. Yoksa genel manada islemci darbogazi soz konusu degil
  4. B

Yanan ekran kartı nasıl tamir olur?

fırınlamayı deneyebilirsin
  5. B

Amd adrenalin edition programının eski sürümlerini nerden bulabilirim

ayarı vardır hocam bende soruyor yenisini indirmek icin kendin indir demen gerek. Ek olarak en son gelen surumde frame generation da geldi x2 fps veriyor bazi oyunlarda. az once gta v de denedim 130 fpsden 250ye çıktı. gecikme onleyici de aciliyor otomatik olarak.
  6. B

🚨Xbox kolu bilgisayara bağlanmıyor

Benimki de xbox one controller'dı cok arastırdım malesef bluetooth olmadıgını soyleyen insanlarla karsılastım. Kablolu olarak hic sıkıntısız kullanıyorum bu arada.
  7. B

Hocam üstteki resimde gosterildigi gibi rt rb lt lb tuslarının oldugu kısım ile xbox tusunun oldugu kısım aynı parca uzerinde ise controller'ın bluetooth ozelligi yok anlamına geliyormus.. Malesef ben cok sıkıntı yasadım belki sizin de bu sekil olabilir.
  8. B

fotografını atabilir misiniz? yeni mi aldınız? eski nesillerde kolların bluetooth destegi olmayanlaı var
  9. B

Bu çizgi ekran kartı arizasi midir

once sadece birinci monitor bagli sekilde pcyi kullan, sonra sadeve ikinci monitor. ikisinde de sorun varsa karttadir. yoksa monitorde
  10. B

Ortalama Oem bilgisayar ne kadar sürede toplanır ?

ne yapcagini bildikten sonra 30-40 dk ya halledilir hocam. 2 saat biraz cok bence. He tabi ürünleri kutularından cıkartmak vs vs sureleri eklersek belki süre 1 saati geçebilir.
  11. B

bilgisayara noluyor :D

Ekran kartınla ilgili bir problem olması muhtemel, oyuna girmeden masaaustundeyken sıcaklık degerlerinize bakın. Oyuna girdiginizde ekran kartının fanları donuyor mu bir kontrol edin.
  12. B

Pc de inat tv sorunu

Detay verebilir misin
  13. B

Bilgisayarımda böyle bir sorun yaşıyorum sebebi nedir ?

ne kadar savunsam da klasik amd malesef
  14. B

Bilgisayarımda böyle bir sorun yaşıyorum sebebi nedir ?

evet hocam cok haklısınız milyar dolarlık firma kac yıldır bir seyi basaramadılar haklısınız cok objektif ve ici dolu bir yorum.
  15. B

Yeni Aldığım Sistemde Isı Sorunu Mu Yaşıyorum?

sicakliklar biraz yuksek. undervolt yapabilirsin arkadaşların önerdiği gibi. performans biraz düşer ancak ben yuksek sicaklik tercih etmiyorum. Oynadigin oyunlarda fps sabitlemeyi de deneyebilirsin.
  16. B

arkadaşlar bu normal midir?

hepsi normal gibi gözüküyor. icine sinmediyse windows defender ve malwarebytes ile tarama yap
  17. B

6700xt wattman hatası

2 yıl 5600xt kullandım 4 kere, 8 aydır 6600xt kullanıyorum 1 kere yedim kardesim. yeterli psu, dogru oc ve uv ayarlarıyla hata almazsın.
  18. B

sizce 4kya bunu almak mantıklı mı

cok pahali geldi bana ya tam piyasaya hakim degilim ama alinmaz gibi.
  19. B

sistem boşta işlemci sıcaklığı ?

hocam bence bir sorun olmalı.fanı iyi taktiginizdan emin olunuz
Top Bottom