olim
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Orhan T
Merhabalar Arkadaşlar, aşağıda özelliklerini yazdığım sistemi yeni aldım. 3 Saat Fifa 23 (ULTRA AYAR) oynadıktan sonra AMD Arayüzünden Performans kısmında parça sıcaklık değerlerine baktığımda İşlemcinin 90 derece; Ekran Kartının ise merkez sıcaklığı 77 - çevre sıcaklığının da 90 derece gözüktüğünü fark ettim.
Sizce aşırı bir ısınma var mıdır? Kasa geldiğinde üst kısıma 2 fan daha taktım (Molex Fanlar); Kasanın önde 3x120mm kendi fanları da var ancak onlar da hız ayarsız standart 6 pin fanlar, işlemciyi de mpk vermişlerdi yani standart amd soğutucu kullanıyor acaba bu stok fan ryzen 5 5600 işlemciye yetersiz mi? Kasa yeri ise standart bilgisayar masalarının ayak kısmında acaba yeterince hava almıyor mu? Kafamda deli sorular? Ben mi sıcaklığı çok gördüm yoksa az mı? Fikirleriniz nelerdir? Yardımcı olur musunuz lütfen.
SİSTEM ÖZELLİKLERİM:
Sizce aşırı bir ısınma var mıdır? Kasa geldiğinde üst kısıma 2 fan daha taktım (Molex Fanlar); Kasanın önde 3x120mm kendi fanları da var ancak onlar da hız ayarsız standart 6 pin fanlar, işlemciyi de mpk vermişlerdi yani standart amd soğutucu kullanıyor acaba bu stok fan ryzen 5 5600 işlemciye yetersiz mi? Kasa yeri ise standart bilgisayar masalarının ayak kısmında acaba yeterince hava almıyor mu? Kafamda deli sorular? Ben mi sıcaklığı çok gördüm yoksa az mı? Fikirleriniz nelerdir? Yardımcı olur musunuz lütfen.
SİSTEM ÖZELLİKLERİM:
AMD Ryzen 5 5600 MPK 6 Çekirdek 12 Thread 3.5/4.4GHz XFX AMD RADEON RX 6650XT CORE 8GB GDDR6 128BIT DX12 SPEEDSTER SWFT 210 EKRAN KARTI GOODRAM 512GB PX500 2000/1600MB NVMe PCIe M.2 SSD GOODRAM IRDM PRO 16GB (2X8) 3600MHZ CL18 DDR4 DEEP BLACK RAM GIGABYTE A520M-K AMD A520 SOKET AM4 DDR4 5100(OC)MHZ MATX GAMING ANAKART GAMEBOOSTER GB-PE05B 600W 80+ RGB TEMPERED GLASS MID TOWER ATX SİYAH KASA |