Arama sonuçları: *

1. B

2. kez yeşil ekran yedim

geçen sefer memtest yaptım sorun çıkmadı kingston zaten ramler, occt de ekran kartı ve psu testi yaptım onlarda da sorun çıkmadı
  2. B

2. kez yeşil ekran yedim

bende onu indirdim de, o teste sokmayı çok istemiyorum. donanıma zarar verebilir diyorlar. ama son çare ona sokacağım. 1740599191 vram 5 dk soktum bişey çıkmadı
  3. B

2. kez yeşil ekran yedim

burdan sonra ne yapıyoruz
  4. B

2. kez yeşil ekran yedim

girdikten sonra ne yapmam lazım
  5. B

2. kez yeşil ekran yedim

herhangi bir rapor gelmedi
  6. B

2. kez yeşil ekran yedim

bilgisayarcıya hiç bulaştırmam. garantisi hala devam ediyor, sorunu varsa tespit edip garantiye vermeyi düşünüyorum.
  7. B

2. kez yeşil ekran yedim

kurulu ve güncel. böyle arıza tespiti vs. yapabileceğim bi yazılım var mı furmark sadece benchmark yapıyor.
  8. B

2. kez yeşil ekran yedim

aldığımda yarım saat furmarka soktum hiçbir sorun yoktu. sıcaklık değerlerinde hiçbir sorun yok, zaten rx 6500xt ısınan model değil, kasanın hava akışı iyi ve asus tuf modeli 62 derece üstünü görmedim.
  9. B

2. kez yeşil ekran yedim

arkadaşlar geçen de kapanmıştı sistem, yine oldu. ets2 mp oynuyordum, durup dururken ekran komple yeşil oldu kapandı vga ışığı yaktı. ekran kartını 2. el almıştım ondan şüpheleniyorum. ekran kartı da rx 6500xt, zaten ets 2 mp de zorlanan bi ekran kartı. yetmediğinden mi yoksa sorunlu olduğundan...
  10. B

Oyun oynarken bir anda ekran kapanıyor ama kasa çalışmaya devam ediyor

daha da çıkmaz diye tahmin ediyorum
  11. B

Pc neden donma yapar?

ssd modeli nedir
  12. B

Oyun Oynarken görüntü gitti

memtestte hata çıkmadı. bende aynı şekil virüs bulaştırmıştım dosyayı elleyemiyordum, diğer pc den antivirüs kurdum
  13. B

ya ramlerden yada arkadaşın dediği gibi windows 11 buglarından herhalde
  14. B

sistem oyun vs. her şey ssd de o anda sadece kayıt için hdd kullanılıyordu 1739480053 mdschedden bişey çıkmadı memtest açıyorum şimdi
  15. B

etkisi olur mu bilmiyorum da, ets oynarken arkada kayıt açıktı hdd ye kaydediyor ondan olabilir mi?
  16. B

şimdi mdsched açtım bişey çıkmazsa bide memtest yaparım
  17. B

şuan yanmıyor da beyaz ışık anakart msi 1739479309 ramlerden herhalde bi ram testi yapayım
  18. B

sorun olmadı da arızalı parça varsa bilelim garantiye gönderelim
  19. B

Arkadaşlar Ets2 oynarken bi anda pc dondu drr sesi geldi ve görüntü gitti. anakart beyaz ışık yaktı. sisteme reset attım düzeldi şimdi, arızalı parça var mıdır?
  20. B

Güç Kullanımı Çok Yüksek Sorunu

400 fps den 60 fpslere düştü diyor 1739475717 ramleri deneyin o zaman
Top Bottom