Neler Yeni

2. kez yeşil ekran yedim

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
bugra
arkadaşlar geçen de kapanmıştı sistem, yine oldu. ets2 mp oynuyordum, durup dururken ekran komple yeşil oldu kapandı vga ışığı yaktı. ekran kartını 2. el almıştım ondan şüpheleniyorum. ekran kartı da rx 6500xt, zaten ets 2 mp de zorlanan bi ekran kartı. yetmediğinden mi yoksa sorunlu olduğundan mı bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Bate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bate
Hocam selamlar, ekran kartını alırken testlerini yaptınız mı? Belki sağlıksız çalışıyor olabilir ekran kartına bir bakım yapmakta fayda var.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
bugra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam selamlar, ekran kartını alırken testlerini yaptınız mı? Belki sağlıksız çalışıyor olabilir ekran kartına bir bakım yapmakta fayda var.
aldığımda yarım saat furmarka soktum hiçbir sorun yoktu. sıcaklık değerlerinde hiçbir sorun yok, zaten rx 6500xt ısınan model değil, kasanın hava akışı iyi ve asus tuf modeli 62 derece üstünü görmedim.

Bate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bate
aldığımda yarım saat furmarka soktum hiçbir sorun yoktu. sıcaklık değerlerinde hiçbir sorun yok, zaten rx 6500xt ısınan model değil, kasanın hava akışı iyi ve asus tuf modeli 62 derece üstünü görmedim.
Grafik sürücüleriniz doğru ve tam kuruldu mu? Ondan dolayı da olabilir.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
bugra
Grafik sürücüleriniz doğru ve tam kuruldu mu? Ondan dolayı da olabilir.
kurulu ve güncel. böyle arıza tespiti vs. yapabileceğim bi yazılım var mı furmark sadece benchmark yapıyor.

Bate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bate
kurulu ve güncel. böyle arıza tespiti vs. yapabileceğim bi yazılım var mı furmark sadece benchmark yapıyor.
Hocam yazılım olarak ekran kartı çiplerini test edebildiğiniz bir program var diye biliyorum, ama o baya uğraştırır gibi geliyor. Bence bir teknik servis düzeyindeki bilgisayarcıya götürmeniz mantıklı olacaktır.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
bugra
Hocam yazılım olarak ekran kartı çiplerini test edebildiğiniz bir program var diye biliyorum, ama o baya uğraştırır gibi geliyor. Bence bir teknik servis düzeyindeki bilgisayarcıya götürmeniz mantıklı olacaktır.
bilgisayarcıya hiç bulaştırmam. garantisi hala devam ediyor, sorunu varsa tespit edip garantiye vermeyi düşünüyorum.

Bate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bate
bilgisayarcıya hiç bulaştırmam. garantisi hala devam ediyor, sorunu varsa tespit edip garantiye vermeyi düşünüyorum.
Hocam 2.el diyince garantisi bitti sandım, bence de sorunu garantiye bahsedip onlara teslim edebilirsiniz.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
bugra
Olay görüntüleyicisinden bakabilirsin, orada yazıyor olması gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows arama kısmına "Olay Görüntüleyicisi" yaz.
girdikten sonra ne yapmam lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Talha Keyhidar
Sol tarafta Windows günlükleri daha sonrasında sisteme girmen lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatalar zaten kırmızı renkte oluyor. Hangi zamanda o hatayı aldıysan ona göre bak.

Top Bottom