Arama sonuçları: *

1. B

USB kurulum desteklemeyen işlemci

SSD bozulmuş muhtemelen. Harici bir disk kutusu al ucuz yollu 2,5" onunla dene SSD yi kesin sonuç alırsın.
  2. B

BİLGİSAYARIMIN ANİDEN KAPANMASI

Bence sorun ısı ile alakalı. İşlemci soğutucusu iyi oturmamış olabilir, doğru konumda olmayabilir. Öncelikle bunları kontrol edin.
  3. B

Ryzen 5 5600 + RTX 4060 Düşük FPS Sorunu

Oyun oynayan bir arkadaş en optimize işletim sistemini kullanmalı bence. Bunun da Windows 10 olduğunu ben söylemiyorum, işin uzmanları söylüyor. Windows 11 de oyun konusunda Windows 10 seviyesine gelirse elbette o zaman da 11 derim. Ama arkadaşım yaşadığı sorunu söylemiş bende bilgim dahilinde...
  4. B

HDMI No Signal hatası

Sorunun çözüme ulaştı mı?.
  5. B

Oyun için en iyi ve komple işletim sisteminin windows 10. Bence bu yüzden denemeli.
  6. B

Sen o pc ye Win 10 yükle dostum. Oyun için en iyi işletim sistemi 10. Sonra da güncel sürücüleri yükle sorunun çözülür bence.
  7. B

HDMI No Signal hatası

Büyük ihtimalle monitör ya da Ekran kartında sorun. Ekran kartında diğer girişleri dene. Yine olmazsa monitör. İmkan varsa bir monitör dene.
  8. B

HDMI No Signal hatası

PC ye hoparlör bağlıysa windows açılış sesini duyarsın. Görüntü gelmese de pc açılıyorsa sorun monitörde demektir. Eğer ses gelmiyorsa Anakart dahil pek çok parçada sorun oluşmuş olabilir.
  9. B

hangisi daha iyi önerilere açık

bu konuda da tecrübeme dayanarak bu konuda da yaşadığım tecrübeye dayanarak gençer gaming i tavsiye ederim. Express kargo ile sipariş verdim. 1 gün sonra gönderdiler ve kasayı mükemmel şekilde toplamış ve paketlemişlerdi. 24 saat geçmeden bana ulaştı.
  10. B

bence değer ama 2*16 3600 MHz yapabilirsen çok daha iyi olur. Olmuyorsa 32 GB 3200 MHz de iyidir. Ben gençer gaming den hazır sistem aldım. 4*8 5600 MHz ram kullanıyorum PC uçak. Ama işlemci de 7500F.
  11. B

Ryzen 5 olanı alırdım ben. Anakart Ram frekansı da daha yüksek. Ama i3 te de ekran kartı daha iyi. i3 ü i5 yapabilirsen çok daha iyi.
  12. B

Çözüldü✓ hazır sistem aldım açtığımda hata verdi

Windows kurman lazım.
  13. B

Çözüldü✓ hazır sistem aldım açtığımda hata verdi

Windows yüklenmemiş muhtemelen ya da boot seçeneklerinde windows yüklü disk seçili değil.
  14. B

Anakart işlemci pini kırıldı

Bütçen varsa yeni anakart almanı tavsiye ederim. Ama arkadaşların dediği gibi tamire gönder belki uygun bir ücret çıkar. Ona göre ihtimalleri değerlendirirsin. Yahut bu süreçte bilgisayarsız kalmiyim dersen de anakart al, bunu da onart yedeğin olmuş olur.
  15. B

Kasa çalışıyor ama ekran yok klavye ışığı yok kulaklık ışığı yok mouse ışığı yok

Ram leri çıkarıp bildiğiniz silgi ile uçlarını silin. Tekrar takın, düzelebilir. Yahut tüm parçaları kontrol edin mutlaka yerine oturmamış bir şey vardır. Bios sıfırlama da denenebilir.
Top Bottom