Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

FIFA 24 FPS sorunu yaşıyorum

fc 24 te nasıl bakıyorsunuz fps ye msi after burner açılmıyor fc 24 de çıkmıyor başka hangi yöntem fps gösterir
  2. byhorozkentli

Bilgisayarımın ön fanlarından biri çok ses çıkarıyor

Kablosunu takip edin nereye takıldı ise çıkarın en kolay yöntem odur
  3. byhorozkentli

darboğaz sorunu zarar verirmi

Dert edecek bir durum yoktur,ayarları full yaparsın bişey olmaz monitör masrafına girme durduk yere, parada sıkıntı yoksa tabii ki 2k 27 inç ips monitör ile çok daha yakışıklı olur
  4. byhorozkentli

PSU YÜKSELTMELİ MİYİM

Ryzen 7 5700X3D işlemci: 105W (yoğun yük altında) RX 6700 XT ekran kartı: 230W (maksimum yük altında) Anakart, RAM, depolama ve fanlar gibi diğer bileşenler: ~50-70W Sıvı soğutma veya ekstra fanlar varsa bu da yaklaşık 10-20W ekler. Toplamda: İşlemci ve ekran kartı: 105W + 230W = 335W...
  5. byhorozkentli

PSU YÜKSELTMELİ MİYİM

Tam nedir psu nuz
  6. byhorozkentli

[VİDEO] Sıvı Soğutmadan Gelen Ses Normal mi?

Montaj yapıldıktan sonra iyiydi sonra durduk yere böyle mi olmaya başladı 1730772312 Radyatör fanları çalışmadığı halde bu ses çıkması tuhaf pompa sıkıntılı gibi geldi bana nedense,kaç aylık sıvı soğutma garantisi devam ediyor mu
  7. byhorozkentli

Termal macun ve diğer bakımları yapmalı mıyım?

10 ayda pek bişi olmuyor aslında macuna ama yinede yenilemek iyi olur ayrıca hiç toz vs içinde mi açmadın kasayı, çok toz olmuştur diye düşünüyorum kasanın içini gösteren bir resim ekler misin merak ettim içini
  8. byhorozkentli

@ İşareti Yapamıyorum

Türkçe Q klavye: Alt Gr + Q Türkçe F klavye: Alt Gr + F İngilizce (ABD) klavye: Shift + 2
  9. byhorozkentli

İşlemci Aniden Isınıyor ve Sistem Kapanıyor

Yani kasayı yan yatırıp gevşetin , kaldırmadan güzelce çapraz şekilde eşit şekilde sıkın bir daha deneyin bakalım,
  10. byhorozkentli

İşlemci Aniden Isınıyor ve Sistem Kapanıyor

Elinle bastırınca tam temas ediyor böylelikle sıcaklık düşüyor bariz pompa montajından kaynaklı, eşit şekilde çapraz olarak güzelce oturduğundan emin olup sıkman gerekir, pompa arasızası olsa ozaman düşmez sıcaklık, yinede aidata 64 isimli programın full şekilde indirip ordan da bakabilirsin...
  11. byhorozkentli

ryzen 7 5700x ve 7700xt darboğaz

2k da ikiliyi kullanıyorum yapmıyor
  12. byhorozkentli

YARDIM RX7700XT WATTMAN HATASI

haziranda gigabyte 7700 xt aldım itopyadan kaç aydır hiç sorun yaşamadım
  13. byhorozkentli

Çözüldü✓ Yeni PSU aldıktan sonra bir güncelleme vs. gerekiyor mu

Hayır psu değişiminde gerek yok sadece kabloları düzgün taktığından emin ol Kontrol et kâfi
  14. byhorozkentli

PC 3 gundur araliksiz acik

Bişey olmaz merak etme,
  15. byhorozkentli

Çözüldü✓ rami 3600 mhz yapınca pc kafayı yiyor

5600 ile 3600 ram kullaniyorum
  16. byhorozkentli

yeni topladığım sistem donuyor

s sistem 400 w anca çekiyor psu luk bir durum yok
  17. byhorozkentli

Bip bip ses geliyor pcden

Umarım benim gibi şanssız değilsindir, Bir gün M2 ssd nin etiketini çıkarmıştım en başta o takılı olması gerekirmiş onu takmak için M2 ve ekran kartını sökmüştüm sadece ,sonra pc bidaha açılmadı vga ışığı yakıyordu dram de yandığı oluyordu, Sonra tek tek test ettim parçaları, işlemci ve Ramin...
  18. byhorozkentli

Yeni ram taktım anakart sarı ışık veriyor

Bence eski ram takılı iken xmp vs gibi bi ayar açıksa onu kapat kaydet normal default hızda açılsın pc daha sonra sistemi kapatıp yeni rami ekle
  19. byhorozkentli

B450M S2H ve R5 5600X Uyumlu Mudur?

3100 işlemci takılı iken anakartın biosunu son stabil bios ile güncelleyin sonra 5600 ü takın sorunsuz şekilde 5600+b450 kullanırsın ssd yi 1 tb m2 ile ekran kartını 6600 xt ye yada 6700 e yükseltebilirisn
Top Bottom