Herhangi bir şey gerekmiyor. Bios yazdın güldürdün beni.Yeni PSU aldım değiştirince herhangi bir bios güncellemesi vb. gerekmiyor diye biliyorum ama emin olmak istedim
Bios aklına gelen tek kelimeydiHerhangi bir şey gerekmiyor. Bios yazdın güldürdün beni.
Hangi güç kaynağını aldın hocam ?
Aslında MSI MAG A750GL alacaktım fiyatları uçtu mecbur vazgeçtimHerhangi bir şey gerekmiyor. Bios yazdın güldürdün beni.
Hangi güç kaynağını aldın hocam ?
Msi 750 olanı alacağına 850w raijintek var yani. Bunu almışsın fiyatı fena değil. Onu alsan diğerini neden almadın diye darlardım.Bios aklına gelen tek kelimeydi
Bunu aldım pişman olmam umarım şuan okuldan dönüyorum kargo gelmiş gidince kuracağım
High Power Performans Serisi 750W... https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQRL99YD?ref=ppx_pop_mob_ap_share
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında MSI MAG A750GL alacaktım fiyatları uçtu mecbur vazgeçtim
Hocam msi alacak olsam 3000-3500 bandındayken alıcaktım zaten şuan asla almam dediğin gibi Rajintek alırdım bütçem olsa (birde taksit meselesi)Msi 750 olanı alacağına 850w raijintek var yani. Bunu almışsın fiyatı fena değil. Onu alsan diğerini neden almadın diye darlardım.
İyi güzel psu almışsın.
İnşallah high power aldığıma pişman olmam, yarı modüler ile modüler çok fark ediyor muMsi 750 olanı alacağına 850w raijintek var yani. Bunu almışsın fiyatı fena değil. Onu alsan diğerini neden almadın diye darlardım.
İyi güzel psu almışsın.
Neden pişman olasın ki ? Gayet güzel bir psu. Fark etmezsin pek. Zaten modülerden pek bir farkı yok. Tek büyük kablo olması bile bence avantaj olabilir.Hocam msi alacak olsam 3000-3500 bandındayken alıcaktım zaten şuan asla almam dediğin gibi Rajintek alırdım bütçem olsa (birde taksit meselesi)
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah high power aldığıma pişman olmam, yarı modüler ile modüler çok fark ediyor mu
O ne demek? Tek büyük kablo derken ben bilmiyorum yarı modülerin olayını Kabloları düzenlerken kolay olsun yeterNeden pişman olasın ki ? Gayet güzel bir psu. Fark etmezsin pek. Zaten modülerden pek bir farkı yok. Tek büyük kablo olması bile bence avantaj olabilir.
Kolay zaten. Yarı modüler olmasına sebebiyet veren 12 pinlik gen 5 300w kablodan bahsediyorum.O ne demek? Tek büyük kablo derken ben bilmiyorum yarı modülerin olayını Kabloları düzenlerken kolay olsun yeter
Hocam şuan paketi açtım içinden (PSU hariç) 10 mouse + 5 kulaklık çıktı baya dandik modeller birdeKolay zaten. Yarı modüler olmasına sebebiyet veren 12 pinlik gen 5 300w kablodan bahsediyorum.