Valla hocam 1500-1800 satarsın diye düşünüyorum. Ben birisiyle şuan satma aşamasındayım. 1800 TL anlaştık aksilik çıkmazsa o fiyattan satmış olacağım. Siz de o civarlarda satarsınız.
Hocam 3500 TL kutusuz ve fanlı hali
https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600-alti-cekirdek-3-50-ghz-kutusuz-fanli-fiyati,632109699.html
Çok pahalı geliyorsa elinizdeki işlemciyi benim gibi satıp üstüne ekleme yapıp alabilirsiniz. İkinci eli daha uygundur.
Ben de CS2 oynuyorum. R5 3600 işlemci ile 110-220 arası FPS alıyordum genelde. İlk işlemci yükselttim 5700x3D ile FPS iki katına çıktı. 260-400 arası gidiyor. Tavsiyem R5 3600 5 yıllık bir işlemci artık. 5600 geçsen bile büyük oranda FPS artışı olacaktır.
Aynı modelden ve aynı değerlere sahip 8GB Ram alabilirsen çok iyi olur. Tabi laptop için pek bilgim yok ama nasıl takılır ya da slot var mı yok mu öğren. belki tek slot vardır ve elindekini satıp 16 GB ram alman gerekebilir.
Temp dosyalarını yani geçici dosyaları silmeyi dene bir. Çalıştır yaz oraya %temp% yazıp ordaki bütün dosyaları silmeyi dene. Orada uzun süre kullanımda 6-10 GB dosya birikiyor. Belki faydası olur.
5600xt ekran kartım için yok gözükmüyor bende. Desteklemiyor değil mi? 5600xt ekran kartı için destekleyip desteklemediğine bakmanın yolu var mı? CS2 için desteklese iyi olurdu sanırım..
Shift tuşuna basınca çalışması çok garip gerçekten. Sorun yazılımsaldır diye düşünüyorum. PC hangi markadan aldıysanız onların teknik servisine yazmanız daha etkili olacaktır. Şuan benim aklıma başka çözüm gelmiyor. Umarım halledersiniz.
Burayı kontrol ettiniz mi? Türkçe Q klavye seçili mi? Klavye seçeneğini Aygıtlar ve donanımdan kaldırıp baştan yüklemeyi deneyin. Olmazsa artık teknik servise göndermeyi deneyin.
Ben bu mining için birkaç ayar yaptım kurcaladım falan. Bir de eski sürücü kullanıyorum amdnin. Arada hala drop giriyor çözemedim. Bir de VSR kapatınca cs go ekranı siyah oluyor açılmıyor.