Klavyede shifte basmadan çalışmayan tuş var

1698266590334.png

Burayı kontrol ettiniz mi? Türkçe Q klavye seçili mi? Klavye seçeneğini Aygıtlar ve donanımdan kaldırıp baştan yüklemeyi deneyin. Olmazsa artık teknik servise göndermeyi deneyin.

Alıntıyı görüntüle

Burayı kontrol ettiniz mi? Türkçe Q klavye seçili mi? Klavye seçeneğini Aygıtlar ve donanımdan kaldırıp baştan yüklemeyi deneyin. Olmazsa artık teknik servise göndermeyi deneyin.
denedim sorun sadece türkçede değil ingilizcede de oluyor ; koyamıyorum (o tus türkçede Ş harfine denk geliyor dizilimde) o yüzden benim için büyük sıkıntı oluyor çünkü ; koyamıyorum ve c# kullanmam gerekiyor

denedim sorun sadece türkçede değil ingilizcede de oluyor ; koyamıyorum (o tus türkçede Ş harfine denk geliyor dizilimde) o yüzden benim için büyük sıkıntı oluyor çünkü ; koyamıyorum ve c# kullanmam gerekiyor
Shift tuşuna basınca çalışması çok garip gerçekten. Sorun yazılımsaldır diye düşünüyorum. PC hangi markadan aldıysanız onların teknik servisine yazmanız daha etkili olacaktır. Şuan benim aklıma başka çözüm gelmiyor. Umarım halledersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,942
Üyeler
185,193
Son üye
Fukuuru4
Geri