Neler Yeni

Klavyede shifte basmadan çalışmayan tuş var

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
1698266590334.png

Burayı kontrol ettiniz mi? Türkçe Q klavye seçili mi? Klavye seçeneğini Aygıtlar ve donanımdan kaldırıp baştan yüklemeyi deneyin. Olmazsa artık teknik servise göndermeyi deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Yetik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle

Burayı kontrol ettiniz mi? Türkçe Q klavye seçili mi? Klavye seçeneğini Aygıtlar ve donanımdan kaldırıp baştan yüklemeyi deneyin. Olmazsa artık teknik servise göndermeyi deneyin.
denedim sorun sadece türkçede değil ingilizcede de oluyor ; koyamıyorum (o tus türkçede Ş harfine denk geliyor dizilimde) o yüzden benim için büyük sıkıntı oluyor çünkü ; koyamıyorum ve c# kullanmam gerekiyor

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
denedim sorun sadece türkçede değil ingilizcede de oluyor ; koyamıyorum (o tus türkçede Ş harfine denk geliyor dizilimde) o yüzden benim için büyük sıkıntı oluyor çünkü ; koyamıyorum ve c# kullanmam gerekiyor
Shift tuşuna basınca çalışması çok garip gerçekten. Sorun yazılımsaldır diye düşünüyorum. PC hangi markadan aldıysanız onların teknik servisine yazmanız daha etkili olacaktır. Şuan benim aklıma başka çözüm gelmiyor. Umarım halledersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,911
Üyeler
164,747
Son üye
MrFebra
Top Bottom