Arama sonuçları: *

1. C

İ3 12100 f %100 kullanma sorunu

12100f 4 core 8 thread işlemci hala macun falan diyen var kopmalık, upgrade edebiliyosan 12400f al 2. elini uyguna bulursun 1737638059 ayrıca sorunun sonradan olduğunu düşünüyosan yazılımsal olarak, temiz bi win 10 22h2 kur, hiç update yapma, virüsten korumayı kapat, windows updateyide tamamen...
  2. C

Yeni amd sistemler problemli !!!

x670 toma için eğer 4 slot ram taktıysan o hızı görmeyebilir 1DPC 1R Max speed up to 7800+ MHz 1DPC 2R Max speed up to 6400+ MHz 2DPC 1R Max speed up to 6400+ MHz 2DPC 2R Max speed up to 5400+ MHz ram kaynaklı geç açılma sorununun fixi: memory context restore
  3. C

USB'den oyun oynanırmı?

usb den gta vice cityi zor oynarsın
  4. C

Micro Stuttering neden kaynaklı olabilir ?

windows defenderdeki virüsten koruma bişeyden koruma vs hepsini kapat, ek olarak windows update hizmetini durdur, feda edersen komple sil çözünürlük 2k dimi, 1080 ise oda yapabilir, en en en yedek ihtimal psu kaynaklı olabilir, stabil voltaj veremiyorsa, ki amd için noname psu kesinlikle önermem
  5. C

Warcry Gamepower Fanlar RGB'si Durup Dururken Yanmayı Kesti

anakartın rgb adreslemesini yaptıktan sonra kumandadan orta en üstte rc/mobo yazan düğmeye bas adreslemeyi alsın
  6. C

RX 6800 ve R5 5600X Takılma Olayı Olumsuz Sonuçlandı!(Pazartesi Olayı)

konuyu anlamadım derli toplu şekilde sorunu anlatabilirseniz daha iyi olur (odaklanılan nokta anakartın cpu yu besleyememesi, ramın mhz si fakat bunlar son bakılacak noktalar) 1- parçalara göre yorum yapmak gerekirse, olayın en temeli 6800 gibi bi kartı pcie 3.0 olarak b450 ile 1080p de...
  7. C

Monitörün arkasında cız diye ses geliyor Bu durum normal mi ?

coil whine, parlaklığı fulleyip bembeyaz ekran açarsan çok daha net duyarsın, sırf bu yüzden lg monitörü iade etmiştim
  8. C

İtopya.com değişimi kabul etmemesi

değişim kabul edilmemesi normal, sorun yok, kasanın hava akışı kötü olduğu için hem işlemci hem ekran kartı ısınıyor olabilir, onun için düzgün bir kasa şart, güç kaynağı fan sesi problemliyse o garantiye gönderilebilir
  9. C

Amd ekran kartı sürücü kaldırma

amd cleanup utility olarak aratırsan sadece press ok yapa yapa rahatça kaldırırsın, ddu ya gerek yok.
  10. C

Sahibinden güvende ile satış yapılır mı?

çok diretti kırık parçanın parasını yolla diye, bende dedim kartta para yok onaylarsan atıyım, sonra atmadım tabi, 1 tane kanıt veremeyen dolandırıcı çarpılmış oldu. 1 kez iade diyip 5-6 kez para isteyince durumu belli etmişti zaten.
  11. C

Sahibinden güvende ile satış yapılır mı?

gözden çıkarılabilir bir ürünse koyabilirsiniz, ben klavye sattım, alıcı bir yerinde kırık olduğunu söyleyip iade edicem yada şu kadar para yolla demişti, foto at diyince hiç atamadı, neyse ki ucuz yırttık tuzağa düşmeden.
  12. C

İnternetin gidip gelme sorunu

evet ethernet
  13. C

İnternetin gidip gelme sorunu

realtek lan driveri kaldırın hocam, bendede ds3h ax var, aynı şekil bazı gigalarda lan driver yüklü olunca internet çoklu yükte "yok" konumuna düşüyor, dediğim şekil driversiz idare edebilirsiniz, uzun vadeli bir çözümünü bulamadım
  14. C

Discord yayın saçma bir şekilde kasıyor

ses ve görüntüdeki donanım hızlandırmayı kapatırsan düzelir, amd gpu iyi yayın veremiyor malesef
  15. C

165hz monitör üm max 60 gösteriyor

dp anakarta mı bağlı yoksa ekran kartınamı
  16. C

Bilgisayarım'da kimsenin çözemediği bir sorun var

sorun ram yüzünden olabilir, bi süredir 2x16 ram bakıyorum, özellikle corsairde xmp açınca sıkıntı yaşayanları görüyordum, mümkünse başka ramla deneyin, yada xmp yerine manuel timing girmek gerekli olabilir, voltaj yetmiyor vs diyorlardı.
  17. C

Viper Steel RAM overclock sonrası God of War atıyor

cpu z de memoryde, görev yöneticisinde ram kısmında görünen mhz kaç, normalde b460mde i5 bile olsa 2666 mhz yı geçmemesi gerekli, biosta xmp dahi açsan zaten mhz nin düşmesi lazım, anakartın sitesindede yazıyor 2x DDR4 memory slots, support up to 64GB1 Intel® Core™ i7/ i9 Supports up to DDR4...
  18. C

Battelfield 0xc00000 7b hatası yardım

resimdeki tüm sürümleri bulup yüklemeyi deneyebilirsiniz.
  19. C

Battelfield 0xc00000 7b hatası yardım

Oyunun yüklü olduğu klasördeki installer setuplarını kurarsanız eksik kütüphane bileşenleri tamamlanır ve oyun sorunsuz açılır.
Top Bottom