Zørba 80+ Bronze Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 1,458 Dahası Reaksiyon skoru 645 İsim Hüseyin 11 Ocak 2024 #1 BU Videodaki gibi, Teknik servisten geldi Monitör 1 hafta öncei Güç Kablosunu çıkarınca susuyor
C crazyboyy1 80+ Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 466 Dahası Reaksiyon skoru 229 İsim crazy 11 Ocak 2024 #2 coil whine, parlaklığı fulleyip bembeyaz ekran açarsan çok daha net duyarsın, sırf bu yüzden lg monitörü iade etmiştim
coil whine, parlaklığı fulleyip bembeyaz ekran açarsan çok daha net duyarsın, sırf bu yüzden lg monitörü iade etmiştim
Zørba 80+ Bronze Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 1,458 Dahası Reaksiyon skoru 645 İsim Hüseyin 11 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 crazyboyy1 yazmış: coil whine, parlaklığı fulleyip bembeyaz ekran açarsan çok daha net duyarsın, sırf bu yüzden lg monitörü iade etmiştim Devamı için tıklayın... Arıza yüzünden servise götürmüştüm fakat böyle bir sorunu yoktu.
crazyboyy1 yazmış: coil whine, parlaklığı fulleyip bembeyaz ekran açarsan çok daha net duyarsın, sırf bu yüzden lg monitörü iade etmiştim Devamı için tıklayın... Arıza yüzünden servise götürmüştüm fakat böyle bir sorunu yoktu.