Arama sonuçları: *

1. D

Durduk yere ekran siyah oluyor ve fanlar hızlanıyor

O an işlemciyi ve ekran kartını yüksek seviyede kullandığı için olabilir. Ben oyun oynarken sinirlenip vurunca masa sallanıyordu ve kablolar sıkışıyordu ve sonrasında siyah ekranda fanların köklendiğini görüyordum.
  2. D

Durduk yere ekran siyah oluyor ve fanlar hızlanıyor

Kablolar sıkışıyorsa olabilir.
  3. D

3060Ti R5 5600X Düşük FPS ve Drop Sorunu

Prime 95 testinden geçtiğini söylediyse sıcaklıkla alakalı problemin olacağını zannetmiyorum.
  4. D

Eğer düşündüğüm şey ise yanlış hatırlamıyorsam BIOS'ta Advanced>Hardware Monitor olan seçeneği pwm'den disabled yapmanız lazım.
  5. D

Arkadaşım da bu tarz problem yaşadı diye hatırlıyorum. Sadece oyunlarda mı oluyor ve drop girdiği anda sağlam mı giriyor?
  6. D

Pcm az fps alıyor oyunlarda

haklısın
  7. D

Pcm az fps alıyor oyunlarda

Muxless + single channel ram olduğundan dolayı olabilir.
  8. D

Bilgisayarımın Benchmark sonuçları nasıl ?

Aynen. Versus 1 bu tarz siteler 2
  9. D

Hertz Yükseltince Ekran Karıncalanıyor

Monitör marka-model nedir?
  10. D

sistem iyi olmasına rağmen çok nadir fps kaybı

O zaman işlemciden kaynaklı drop da yok. AIDA64 ile anakart sıcaklığına bakın, eğer yüksekse drop o sebepten giriyordur.
  11. D

Anakart, işlemciyi beslemeye çalışırken sıcaklığı yüksek olduğu için drop yaşatabiliyor. Kronik sorunlu ya da sorunlu gelen anakartta bu sorun yaşanabiliyor. Bakmanızı tavsiye ederim. 1628215136 Kullandığınız CPU soğutucu nedir?
  12. D

AIDA64 ile sıcaklık değerlerini kontrol edin (özellikle anakartı)
  13. D

R5 5600x ve 3060Tİ valorantta fps sorunu

Valorant optimize konusunda sıkıntılı bir oyun. Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 Ti ile en yüksekte +450 FPS alırken oyuna gelen güncelleme FPS'yi 200'e çakıyordu.
  14. D

GTX 1660 SUPER YÜKSEK FPS FAKAT OYUN AKICI DEGİL

Resimde gösterdiğim yerden Hz'i ayarladınız mı ? Görüntü ayarları > gelişmiş görüntü ayarları > Yenileme hızı
Top Bottom