Neler Yeni

Pcm az fps alıyor oyunlarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Çevik
Arkadaşlar merhaba ben 1 ay önce falan yeni bir pc aldım özellikleri hp gaming lastik i7 işlemci 10.nesil gtx 1650ti ekran kartı 540 GB ssd ve 60 hz ekran yenileme hızı var valorant da 60 70 fps alıyorum acaba sorun ekran yenileme hızındamı çünkü 60 70 fps alcak kadar düşük sistem değil diye düşünüyorum fps i nasıl yükseltirim yada ekran hızını yükseltebilirmiyim yazarsanız sevinirim

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Büyük ihtimal bilgisayarda MUX sorunu var. Yani alman gereken FPS'i alamıyorsun.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Arkadaşlar merhaba ben 1 ay önce falan yeni bir pc aldım özellikleri hp gaming lastik i7 işlemci 10.nesil gtx 1650ti ekran kartı 540 GB ssd ve 60 hz ekran yenileme hızı var valorant da 60 70 fps alıyorum acaba sorun ekran yenileme hızındamı çünkü 60 70 fps alcak kadar düşük sistem değil diye düşünüyorum fps i nasıl yükseltirim yada ekran hızını yükseltebilirmiyim yazarsanız sevinirim
Muxless + single channel ram olduğundan dolayı olabilir.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Büyük ihtimal bilgisayarda MUX sorunu var. Yani alman gereken FPS'i alamıyorsun.
Mux demişsiniz ama mux'un ne olduğunu bilmiyor olabilir açıklasanız daha iyi olur ayrıca:

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Mux demişsiniz ama mux'un ne olduğunu bilmiyor olabilir açıklasanız daha iyi olur ayrıca:
Zaten geri alıntılayıp geri yazacaktım da gerek kalmadı.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
haklısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Çevik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yapmam gerekiyor bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yapmam gerekiyor
Bunu nasıl çözebilirim bilgisayarcıya mı götürmem gerekiyor

Top Bottom