Arama sonuçları: *

1. denjz

"Over current have been detected on your USB device" Hatası

Teşekkürler zaten deneyecek bir şey de kalmadı tekrar göndereceğim
  2. denjz

"Over current have been detected on your USB device" Hatası

Merhaba argb sorunu için teknik servise gönderdiğim anakartım geldi taktım he rşeyi ilk başta 1 saniye çalışıp kapanıyordu statik elektrik sorununu çözdüm çalıştı ancak bilgisayar ekteki ekranı verip 15 saniye sonra kapanıyor. Biosun pilini çıkarttım bekleyip taktım , flash bios ile güncelledim...
  3. denjz

Mavi Ekran Sıvı Teması Sonrası Açılmama

Yok hocam yine aynı mavi ekran hatası aldım kime ulaşmam gerekli bu sorun için
  4. denjz

Deniyorum
  5. denjz

Ya şöyle ekran kartın plastik korumasına ve anakartını küçük bir bölgesine 1 damla bile değil damlamış kuruttum dün 1 gün açmadım şimdi açtım yine aynı
  6. denjz

Hayır açıldığı anda bazen tam o yüklenme imgeci dönerken duruyor yada otomatik onarım modu yapıp mavi ekrana atıyor.
  7. denjz

Dün akşam saatlerinde masaüstü bilgisayarım üstünden 3-4 damla şekerli çay döküldü şuan açtığımda mavi ekran yiyorum ve WHEA_UNCORECTABLE_EROR adlı stop code u alıyorum yardım eder misiniz eğer yapılabilecek bir şey yoksa kime ulaşmam gereklidir?
  8. denjz

PC Açıkken Çay Döküldü Açılırken Donup Kalıyor Yardım

Öyle yapıcam yatırdım kasayı biraz kurusun yarın bakıcam
  9. denjz

Ya sadece 2-3 damla şekerli çay neden bu etki yarattı anlamıyorum
  10. denjz

Dostum gerçekten çok teşekkürler ama sanırsam ben 10 kere falan açmaya çalıştım hatayı anlamak için
  11. denjz

Şuan alkol bulmam neredeyse imkansız başka bir çözümü yok mudur 1667928745 Evet
  12. denjz

Ekran kartının plastik tabakasınave sanırım anakartın bir kısmına ancak 1 damla 1667928582 İlk çalıştırdığımda şöyle bir hata aldım
  13. denjz

Evet şekerliydi şuan kurutucu yardımı ile kurutuyorum.
  14. denjz

Bilgisayar açıkken üst shielddan sadece 3 4 damla çay döküldü hemen bilgisayarı kapatıp kuru bezle her yerini kuruladım ancak pc açılırken yüklenme ekranında donup kalıyor lütfen yardımcı olun
Top Bottom